Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπιλ Γκέιτς: ”Μακάρι να μην ήμουν ο πλουσιότερος”

Την ευχή να μην ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο εξέφρασε ο πρόεδρος της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς. ”Μακάρι να μην ήμουν. Τίποτα καλό δεν έχει βγει από αυτό,” δήλωσε ο κορυφαίος επιχειρηματίας.

Μπιλ Γκέιτς: ”Μακάρι να μην ήμουν ο πλουσιότερος”
Την ευχή να μην ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο εξέφρασε ο πρόεδρος της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.

”Μακάρι να μην ήμουν. Τίποτα καλό δεν έχει βγει από αυτό,” δήλωσε ο κορυφαίος επιχειρηματίας που ανέδειξε την Microsoft στην υψηλότερη θέση στον σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας.

Ο Μπιλ Γκέιτς, που είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους φιλάνθρωπους, εξήγησε σε συνέντευξή του στο CNBC ότι εκείνο που δεν του αρέσει περισσότερο στο να ”κάθεται” στον θρόνο του πλουσιότερου ανθρώπου, είναι ότι βρίσκεται συνέχεια στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ο ίδιος δήλωσε ότι το πρόσωπο από το οποίο έμαθε τα περισσότερα στον κόσμο, εκτός από τους συναδέλφους του στην τεχνολογία, ήταν ο φίλος του δισεκατομμυριούχος και θρυλικός επενδυτής Ουόρεν Μπάφετ.

”Εχει μια πολύ φρέσκια και απλή άποψη για τα πράγματα” είπε ο Γκέιτς, προσθέτοντας ότι το μεγαλύτερο μάθημα που έμαθε από τον Μπάφετ είναι η σημασία της ηθικής ακεραιότητας.

Ντ.Π.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v