Γερμανός: Προς πώληση του δικτύου σε Cosmote

Σε διαπραγματεύσεις για την πώληση προς την Cosmote του δικτύου καταστημάτων βρίσκεται η Γερμανός. Ενημερώθηκε ήδη το Χρηματιστήριο, προς προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης της Γερμανός.

Γερμανός: Προς πώληση του δικτύου σε Cosmote
Σε διαπραγματεύσεις για την πώληση προς την Cosmote του δικτύου που έχει αναπτύξει βρίσκεται η Γερμανός, σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες. Οι πρώτες πληροφορίες κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ και καταγράφηκαν σε σημερινό δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας.

To euro2day.gr προσπαθώντας να επιβεβαιώσει την είδηση, επικοινώνησε με τον βασικό μέτοχο της Γερμανός κ. Π. Γερμανό, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει λέγοντας ”δεν μπορώ να σας πω. Θα ενημερωθείτε”.

Ωστόσο σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, ο ΟΤΕ έχει ήδη αποστείλει επιστολή στο χρηματιστήριο όπου περιγράφονται οι προθέσεις της θυγατρικής του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται να ανασταλεί προσωρινά η διαπραγμάτευση των δύο εταιριών.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει το Δ.Σ. της Γερμανός όπου θα συζητηθεί και η ήδη κλεισμένη συμφωνία για πώληση του ποσοστού που κατέχει η Γερμανός στα ΚΑΕ, την ύπαρξη της οποίας αποκάλυψε χθες κατ’ αποκλειστικότητα το euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v