Η κούρσα και ο ”χρυσός” Γκάλης

Η αγορά έχει… γάμους και θέλει να πετάξει από τη χαρά της. Θα κάνει…κούρσα. Με σαραβαλάκια-οχήματα; Ό,τι πείτε. Πάντως, χθες, που ο χρυσός ξανάπιασε ύστερα από 26 χρόνια τα 700 δολάρια, στη Σοφοκλέους… χρυσώθηκε ο Γκάλης. Το κακό είναι ότι… δεν χρυσώθηκε για το μπάσκετ.

Η κούρσα και ο ”χρυσός” Γκάλης
Καλή σας ημέρα

Τελικά, είτε το θέλουμε είτε όχι, οι πραγματικές αξίες ανεβαίνουν ταυτόχρονα…

…Πάρτε μάτι τον χρυσό, πάρτε μάτι και τη χθεσινή πώληση του Γκάλη…

…Προφανώς, κάποια… κόρη στη ναυτιλία έχει ο κ. Φ. Μανούσης και είπε να την καλοπαντρέψει. Καλό παιδί ο Νίκος. Για την εταιρία, θα σας γελάσω…

… Ποιος ενδιαφέρεται, θα μου πείτε, αυτές τις ημέρες για τις εταιρίες; Ο Θεός να με βγάλει ψεύτη, αλλά βλέπω να περνάμε ξανά την αρρώστια της… οχηματολογίας!

Τι σόι γάμοι θα είναι άλλωστε αυτοί χωρίς ένα καθώς πρέπει όχημα να συνοδεύει ανθοστόλιστο τη νύφη στην εκκλησία;

Και πλάκα πλάκα, μπορεί να ”κάτσουν” μια-δυο ιστορίες, γιατί μετά το νόμο που θα ψηφιστεί στη Βουλή για την υποχρέωση υποβολής δημόσιας πρότασης για το 100% των μετοχών από τον αγοραστή του 33%, τα πράγματα στριμώχνουν…

…Άλφα άλφα περιπτώσεις υπάρχουν αρκετές που εξετάζονται, αλλά απ’ ό,τι μαθαίνω, οι απαιτήσεις των ιδιοκτητών κρίνονται υπερβολικές. Μία στα πλαστικά, μία στην πληροφορική και μία στις συμμετοχές, πρόκειται να ”βολιδοσκοπηθούν”.

Περί γάμων και σχέσεων τώρα…

…Με την… Τουρκάλα, τα μαθαίνετε τα χαμπέρια. Εδώ δεν αντέδρασε ο Χριστόδουλος, που είναι και μέτοχος, αντιδρά η Βουλή. Σκεφτείτε να μην αγοράζαμε, αλλά να μας αγόραζαν!

Για την άλλη Τουρκάλα, του Σπύρου, δεν είπαν τίποτα. Μήπως επειδή είναι… μικρούλα και άβγαλτη;

Ερώτηση: ”Α” και ”Ε”. Το καλοκαίρι θα πάνε γαμήλιο ταξίδι ή θα τις βρει το φθινόπωρο;

Όχι τίποτε άλλο, αλλά δε λέει να αποφασίσει και αυτή η Εμπορική!

Creta και Γρηγόρης: Αρέσει ο ένας στον άλλο, αλλά ο ”γαμπρός” μάλλον ζητάει παραπάνω προίκα. Τις κρητικιές τις γνωρίζει;

Κέκροψ: Αυτός δεν παντρεύεται. Έφαγε τα νιάτα του στα δικαστήρια… για τα ρημάδια τα οικόπεδα του Ψυχικού.

Στο σπίτι του Αθανασούλη, τα ταρό δείχνουν χαρές.

ΑΕΓΕΚ: Καλή ”νύφη”, λένε πως τη θέλει ο Γερμανός.

Η Frigo, που έβγαλε και καλά αποτελέσματα, πάει Κίνα. Τι δώρο θα φέρει στη ”φιλενάδα” της τη Mevaco;

Το ροζ σκάνδαλο, το μάθατε. Ο Ρόκας, με ”αρραβώνα” παρακαλώ από το τέλος του 2005, την έπιασε την άπιστη τη ΔΕΠΡΟ με το Βαγγέλη! Και αντί να πει πάλι καλά που δεν μου τα φόρεσε μετά το ”γάμο”, γκρινιάζει. Κακώς!



Η συμμετοχή των ξένων στον ”40άρη” έφτασε τον Απρίλιο στο 36,1%. Το ποσοστό συμμετοχής τους στη συνολική κεφαλαιοποίηση διαμορφώνεται στο 42,0%. Η συμμετοχή τους στον FTSE-20 διαμορφώνεται στο 45,53%…Μας ”παντρευτήκανε” και δεν το καταλάβανε ή δεν το καταλάβαμε;

Βασίλης Βαλαμβάνος

[email protected]


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v