Πανωπροίκια;

Τους γαμπρούς, τον Τούρκο και τον Π. Γερμανό, τους προικίσαμε με το παραπάνω; Έτσι λένε οι ”κακές οι γλώσσες”, αλλά και όσοι... δεν ”έλαβον γνώσιν”. Αράπογλου και Μαρτιγόπουλος θα ακούσουν τα εξ αμάξης το Σαββατοκύριακο. Χρηματιστηριακώς; Όλα υπό έλεγχον!

Πανωπροίκια;
Καλή σας ημέρα

Ο Έλληνας, άμα είναι να παντρέψει το παιδί του και κυρίως την κόρη του, δεν καταλαβαίνει… Χριστό από λεφτά. Ακόμα κι αν δεν έχει, θα υποχρεωθεί, θα δανειστεί, αλλά ο γάμος θα είναι κομπλέ, με τα όλα του…

…Λεβέντικα πράγματα…

…Αρκεί βέβαια, να μη φτάσουν στο σημείο οι γείτονες και η κοινωνία να μας λένε…λεβεντομαλάκες!

…Ακούω πολλά για …πανωπροίκια στον Τούρκο γαμπρό της Εθνικής και τον Π. Γερμανό της CosmΟΤΕ. Αλήθεια, ψέμματα, θα σας γελάσω. Αράπογλου και Μαρτιγόπουλος, προτιμούν αυτές τις ώρες να είναι κλεισμένοι στο – υποτίθεται - ”προστατευτικό” καβούκι του ”περιβάλλοντός τους”.

ΑΣΧΕΤΟ : Ω της ασχετοσύνης! (τους)

Ανησυχείτε για τη Σοφοκλέους; Μα πς κάνετε έτσι; Έχει καύσιμα το αεροπλάνο…

…Αφήστε δηλαδή που από χθες, ημέρα που η Ιντρακάτ ανέλαβε το έργο της κατασκευής των νέων εγκαταστάσεων του Λάκη Γαβαλά στην Παιανία, τα πράγματα στην αγορά δείχνουν να παίρνουν και …GLAM διαστάσεις!

Για τις τράπεζες, γιατί να ανησυχούμε; Ανησυχούν αυτές για εμάς; Κέρδη μπόλικα έχουν και όλα τα σενάρια για τους γάμους τους είναι μπροστά μας.

”Και …εις άλλα με υγεία” Μιχάλη (για τα κατά 50% αυξημένα καθαρά κέρδη τριμήνου της Πειραιώς).

Τι σόι κόλλημα κι αυτό της Εurobank; Με το που αντικρίσει από κοντά τα 33 ευρώ, αντιδρά… όπως ο διάβολος στο λιβάνι. Πάντως, κάποιες αναλύσεις λένε ότι η χθεσινή μεγάλη πτώση της μετοχής σε ημέρα ανακοίνωσης εντυπωσιακής αύξηση κερδών οφείλεται στα πιεσμένα περιθώρια κέρδους σε όλες τις κατηγορίες των δανείων…

Μία είναι η ερώτηση: Πείτε μου αν ”Α” και ”Ε” το καλοκαίρι θα πάνε γαμήλιο ταξίδι ή θα τις βρει το φθινόπωρο.

ΙΑΣΩ: Την ΕΛΓΕΚΑ δεν την είδαμε, τον Καρτσιώτη είδαμε. Ειλικρινά, πολύ δύσκολη δουλειά να συνεννοηθείς για χρηματιστηριακά με γιατρούς.

Προς ναυτιλομένους: Ανοίξτε κωδικούς… ”α λα παλαιά!” Έρχονται οι εγγραφές για το Ταμιευτήριο στις 23, 24 και 25 Μαίου. Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία λέει ότι κάθε μικροεπενδυτής θα μπορεί να γραφτεί για 1000 ευρώ.

Βασίλης Βαλαμβάνος

[email protected]

Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v