Aπεβίωσε ο Αναστάσιος Κουμπλής

Απεβίωσε τα ξημερώματα, από καρδιακό επεισόδιο, ο Αναστάσιος Κουμπλής 66 ετών, πρόεδρος της Τράπεζας Αττικής και του ταμείου των μηχανικών ΤΣΜΕΔΕ. Τον εκλιπόντα Πρόεδρο αναπληρώνει στην άσκηση των καθηκόντων του ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Μπουζιάκας.

Aπεβίωσε ο Αναστάσιος Κουμπλής
Απεβίωσε τα ξημερώματα, από καρδιακό επεισόδιο, ο Αναστάσιος Κουμπλής 66 ετών, πρόεδρος της Τράπεζας Αττικής και του ταμείου των μηχανικών ΤΣΜΕΔΕ.

Ο κ. Αναστάσιος Ιωάννου Κουμπλής γεννήθηκε στην Αθήνα. Κατέστη διπλωματούχος μηχανολόγος - ηλεκτρολόγος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. (Ταμείο Σύνταξης Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων) απ? τον Ιούνιο του 2002. Στο παρελθόν διετέλεσε Αντιπρόεδρος του ίδιου Ταμείου, στις περιόδους 1992-1995 και 1998-2002 και Πρόεδρος στην περίοδο 1995-1998, όταν το Ταμείο εξαγόρασε το 34% των μετοχών της Τράπεζας Αττικής.

Επιπλέον, διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας και αναδείχθηκε Πρόεδρος μετά την Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 17ης Ιουνίου 2004 με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2006 στις 4:00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Θεοτόκου του Κοιμητηρίου Παπάγου.

Τον εκλιπόντα Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Αττικής, Αναστάσιο Κουμπλή, αναπληρώνει στην άσκηση των καθηκόντων του ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Μπουζιάκας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας σε επικείμενη άμεση συνεδρίασή του θα εκλέξει νέο Πρόεδρο αυτού. Την Τράπεζα Αττικής εκπροσωπεί και δεσμεύει σε όλες τις έννομες σχέσεις και συναλλαγές της ο Διευθύνων Σύμβουλος αυτής κ. Τρύφων Κολλίντζας σύμφωνα με τα οριζόμενα στις σχετικές αποφάσεις του Δ.Σ..

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v