Εκλεισε το deal Sistema- Intracom

Εκλεισε στις 28 Μαΐου, σύμφωνα με δηλώσεις του ισχυρού ανδρός της Sistema, Vladimir Yevtushenkov, η συμφωνία για την εξαγορά του 51% της Intracom Telecom, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Novosti, χωρίς να αναφέρει τίμημα.

Εκλεισε το deal Sistema- Intracom
Ολοκληρώθηκε στις 28 Μαΐου η συμφωνία μεταξύ της Sitronics, της κατά 94,5% θυγατρικής της ρωσικής Sistema και της Intracom, για την εξαγορά από την πρώτη του 51% της θυγατρικής της δεύτερης, Intracom Τelecom.

Tην πληροφορία μετέδωσε χθες το ρωσικό πρακτορείο Novosti, επικαλούμενο δηλώσεις του ιδρυτή, βασικού μετόχου (με 62,1%) και προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Sistema, κ. Vladimir Yevtushenkov.

Παρότι ο ισχυρός άνδρας της Sistema, δεν έδωσε στοιχεία για το κόστος της συμφωνίας, σύμφωνα με το πρακτορείο, προκύπτει από την αναγγελία της ύπαρξης του προσυμφώνου, τον περασμένο Φεβρουάριο ότι το κόστος θα είναι στα 120 εκατ. ευρώ, εκτός αν προέκυψαν διαφοροποιήσεις στο μεσοδιάστημα.

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι υπάρχουν σχέδια να δοθεί ένα ποσοστό της τάξεως του 5-10% της Sitronics στην EBRD (Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης)

*Διαβάστε όλο το δημοσίευμα του NOVOSTI στα αγγλικά, στη δεξιά στήλη ”ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v