Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

HOL: Στοχεύει σε τζίρο 44 εκατ. ευρώ το 2006

Στην πιλοτική εφαρμογή των 4 Μbps/1 Μbps σύνδεσης στο Internet προχωρά η HOL στις περιοχές των Αμπελοκήπων και του Αμαρουσίου. Η εταιρεία με τον τρόπο αυτό τεστάρει τα νέα πακέτα ευρυζωνικών υπηρεσιών που ετοιμάζεται να λανσάρει μαζικά από το Σεπτέμβριο.

HOL: Στοχεύει σε τζίρο 44 εκατ. ευρώ το 2006
Στην πιλοτική εφαρμογή των 4 Μbps/1 Μbps σύνδεσης στο Internet προχωρά η HOL στις περιοχές των Αμπελοκήπων και του Αμαρουσίου.

Η εταιρεία με τον τρόπο αυτό τεστάρει τα νέα πακέτα ευρυζωνικών υπηρεσιών που ετοιμάζεται να λανσάρει μαζικά από το Σεπτέμβριο στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας καθώς και σε άλλα μητροπολιτικά κέντρα της χώρας και θα αφορούν οικιακούς και εταιρικούς πελάτες.

Στην πρώτη φάση θα καλυφθούν οι ανάγκες για υπηρεσίες σύνδεσης στο Internet και φωνής και σε δεύτερη φάση οι υπηρεσίες ψυχαγωγίας, η παροχή των οποίων προγραμματίζεται για το τέλος του 2006.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η HOL ετοιμάζεται για δυναμικό επαναλανσάρισμα στην αγορά με ανανεωμένη ταυτότητα, logo και κυρίως με ένα νέο, πιο ισχυρό portfolio προϊόντων και υπηρεσιών.

Η εταιρεία κατέχει το 13,5% στην αγορά των ευρυζωνικών δικτύων και επιδιώκει τη διεύρυνση του πελατολογίου της.

Στο πλαίσιο αυτό προχωρά η ενίσχυση του ιδιόκτητου δικτύου της οπτικών ινών σε Αθήνα καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Στόχος για το 2006 είναι ο τζίρος να φτάσει τα 44 εκατ. ευρώ και να επιτευχθεί οριακή κερδοφορία λόγω των υψηλών επενδύσεων που έχει δρομολογήσει η HOL.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v