ΟΤΕ: Στο 10% ο πήχης για ευρυζωνικά δίκτυα

”Εάν δεν έχει καταφέρει ο ΟΤΕ να φτάσει τη διείσδυση των ευρυζωνικών δικτύων στην Ελλάδα στο 10% μέχρι το τέλος του 2008, τότε θα έχει αποτύχει”. Τάδε έφη ο πρόεδρος του ΟΤΕ κ. Παναγής Βουρλούμης, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της πρωτοβουλίας της θυγατρικής του OTEnet, για την πραγματοποίηση διαγωνισμού καινοτομίας.

ΟΤΕ: Στο 10% ο πήχης για ευρυζωνικά δίκτυα
”Εάν δεν έχει καταφέρει ο ΟΤΕ να φτάσει τη διείσδυση των ευρυζωνικών δικτύων στην Ελλάδα στο 10% μέχρι το τέλος του 2008, τότε θα έχει αποτύχει”, είπε ο πρόεδρος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της πρωτοβουλίας της θυγατρικής του OTEnet, για την πραγματοποίηση διαγωνισμού καινοτομίας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και της Ειδικής Γραμματείας για την Κοινωνίας της Πληροφορίας.

Θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του 2006 και στόχος είναι να αποτελέσει μέρος της βασικής στρατηγικής της ελληνικής πολιτείας για την ενίσχυση της διείσδυσης της τεχνολογίας στη χώρα και των ευρυζωνικών δικτύων.

Σύμφωνα με τον κ. Γ. Ιωαννίδη, διευθύνοντα σύμβουλο της OTEnet και γενικό γραμματέα του Τμήματος Τεχνολογίας του ΟΤΕ, η OTEnet θα επιβραβεύσει τις τρεις πρώτες καινοτόμες ιδέες με τα ποσά των 50.000, 25.000 και 10.000 ευρώ αντίστοιχα.

Ο διαγωνισμός καινοτομίας OTEnet ”innovation 2006” δίνει την ευκαιρία σε όλους όσοι χρησιμοποιούν ως όχημα το Διαδίκτυο στις κατηγορίες εφευρετικότητα (υπηρεσία ή προϊόν) με έμφαση στην τεχνολογία και την επιχειρηματική δραστηριότητα καθώς και στον αναπτυξιακό και επιχειρηματικό χαρακτήρα να καταθέσουν πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη, ”οποιαδήποτε κίνηση γίνεται με σκοπό την προώθηση του Internet στην Ελλάδα ενισχύει την αγορά και κατ’ επέκταση τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτή”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v