Δωρεάν ταχύτατο ασύρματο Internet στο... Σύνταγμα!

Δωρεάν, ασύρματα και γρήγορα μπορούν να σερφάρουν από σήμερα και ως το τέλος του 2007 οι επισκέπτες της πλατείας Συντάγματος στο Internet. Πρόκειται για μια δράση της ΚτΠ που αφορά στη διάδοση της ευρυζωνικότητας και εντάσσεται στο πλαίσιο της ψηφιακής στρατηγικής της κυβέρνησης, ενώ παράλληλα με το Σύνταγμα αντίστοιχα σημεία τίθενται σε λειτουργία σε 84 περιοχές της Ελλάδας.

Δωρεάν ταχύτατο ασύρματο Internet στο... Σύνταγμα!
Δωρεάν, ασύρματα και γρήγορα μπορούν να σερφάρουν από σήμερα και ως το τέλος του 2007 οι επισκέπτες της πλατείας Συντάγματος στο Internet.

”Ποδαρικό” στη νέα δράση της ΚτΠ κάνει αυτή την ώρα ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης.

Πρόκειται για μια δράση της ΚτΠ που αφορά στη διάδοση της ευρυζωνικότητας και εντάσσεται στο πλαίσιο της ψηφιακής στρατηγικής της κυβέρνησης, ενώ παράλληλα με το Σύνταγμα αντίστοιχα σημεία τίθενται σε λειτουργία σε 84 περιοχές της Ελλάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι κατά τη σύνδεσή τους στο διαδίκτυο θα βρίσκουν στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης τους την ένδειξη του ασύρματου δικτύου Athens WiFi.

Πριν την είσοδο σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα στην οθόνη του υπολογιστή τους εμφανίζεται εξαψήφιος αριθμός τον οποίο θα πρέπει να αντιγράψουν στο διπλανό κενό πεδίο.

Με το πάτημα του enter οι χρήστες θα έχουν δωρεάν ασύρματο και ταχύτατο internet.

Η υπηρεσία παρέχεται καθ’ όλη της διάρκεια του 24ωρου και αρχικά τουλάχιστον έως το τέλος του 2007.

Ελενα Λάσκαρη

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v