Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενδιαφέρον Enel για ηλεκτροπαραγωγή στην Ελλάδα

Η ιταλική Enel σχεδιάζει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για την κατασκευή μονάδας ηλεκτροπαραγωγής 420 MW στην Ελλάδα, σύμφωνα με τηλεγράφημα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Radiocor, που επικαλείται πηγές της εταιρείας.

Ενδιαφέρον Enel για ηλεκτροπαραγωγή στην Ελλάδα
Η ιταλική Enel σχεδιάζει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για την κατασκευή μονάδας ηλεκτροπαραγωγής 420 MW στην Ελλάδα, σύμφωνα με τηλεγράφημα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Radiocor, που επικαλείται πηγές της εταιρείας, μετέδωσε το AFX.

Όπως αναφέρεται, η Enel ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει την προσφορά της στις 22 Φεβρουαρίου.

Η μονάδα ηλεκτροπαραγωγής θα κατασκευαστεί από την Enelco, η οποία ήδη διαθέτει δυο άδειες στην Ελλάδα, προς 250 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι η Enel συμμετέχει στην Enelco με 75%, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει στην Prometheus Gas, κοινοπραξία του ομίλου Κοπελούζου με την ρωσική Gazprom.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο