Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στον όμιλο Eμ. Γκριμάλντι το 15% της ΑΝΕΚ

Με ποσοστό 15% θα εμφανιστεί, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του euro2day.gr, στο μετοχικό κεφάλαιο της ANΕΚ o ιταλικός όμιλος του γνωστού εφοπλιστή Εμμανουέλε Γκριμάλντι, κατόπιν της συμμετοχής του στη μεγάλη αύξηση που πραγματοποίησε η ελληνική εταιρία.

Στον όμιλο Eμ. Γκριμάλντι το 15% της ΑΝΕΚ
Με ποσοστό περίπου 15% θα εμφανιστεί, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του euro2day.gr, στο μετοχικό κεφάλαιο της ANΕΚ o ιταλικός όμιλος του γνωστού εφοπλιστή Εμμανουέλε Γκριμάλντι, Grimaldi Group (Naples) κατόπιν της συμμετοχής του στη μεγάλη αύξηση που πραγματοποίησε η ελληνική εταιρία.

Επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση αυτού του ποσοστού αναμένεται ακόμη και σήμερα.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος Γκριμάλντι κατέχει μεταξύ άλλων και το 50,76% της μεγάλης ακτοπλοϊκής εταιρίας του βορρά, Finnlines.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, ο κ. Γκριμάλντι καθίσταται ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της κρητικής εταιρίας, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του euro2day.gr η πλευρά Γιάννη Βαρδινογιάννη ελέγχει συνολικά ποσοστό της τάξεως του 25% της ΑΝΕΚ.

Επισημαίνεται ότι η εμφάνιση του ομίλου Γκριμάλντι στο μετοχολόγιο της ΑΝΕΚ λύνει και το ”μυστήριο” των μεγάλων αγορών δικαιωμάτων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα απο την ιταλική τράπεζα BCI.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v