Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προοδευτική: Επέκταση σε νέους τομείς

Μέσω της επέκτασης σε άλλους τομείς αλλά και συζητήσεων με στρατηγικό επενδυτή σχεδιάζει να ανατρέψει τη σημερινή κατάσταση η διοίκηση της Προοδευτικής. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο πρόεδρος της εταιρίας, κ. Κ. Κούτλας, υποστήριξε ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά της ΑΕΓΕΚ.

Προοδευτική: Επέκταση σε νέους τομείς
του Φώτη Κόλλια

Μέσω της επέκτασης σε άλλους τομείς αλλά και συζητήσεων με στρατηγικό επενδυτή σχεδιάζει να ανατρέψει τη σημερινή κατάσταση η διοίκηση της Προοδευτικής.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο πρόεδρος της εταιρίας, κ. Κ. Κούτλας, υποστήριξε ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά της ΑΕΓΕΚ και των τραπεζών επειδή δεν καταβάλλουν χρήματα (2,1 εκατ. ευρώ) για την εργολαβία παράκαμψης Καμένων Βούρλων.

Επιπλέον, η διοίκηση της τεχνικής εταιρίας θεωρεί ότι μέσω της προσφυγής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορεί να βελτιώσει τη θέση της στα νέα συγχρηματοδοτούμενα έργα οδοποιίας.

Ο κ. Κούτλας υποστήριξε ότι κακώς η κοινοπραξία στην οποία συμμετείχε η Προοδευτική δεν πέρασε στο στάδιο της προεπιλογής σε ορισμένα από τα συγχρηματοδοτούμενα έργα.

Για μία ακόμη φορά η διοίκηση της Προοδευτικής επανέλαβε ότι συζητά με στρατηγικό επενδυτή, χωρίς να αναφερθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Η προσεχής γενική συνέλευση αναμένεται πάντως να εγκρίνει την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας στην ενέργεια, τη διαχείριση απορριμμάτων και τη ναυτιλία.

Ο κ. Κούτλας είπε σήμερα ότι βαίνουν προς διευθέτηση τα προβλήματα με τα έργα στη Ρουμανία αλλά και ότι η Προοδευτική έχει περίπου 12 μήνες να συμμετάσχει σε διαγωνισμό στην Ελλάδα επειδή υπάρχουν υπερβολικές εκπτώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v