Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mitica: Μεγαλοεπενδυτής σε Attica - Blue Star

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, το κυπριακό επενδυτικό group Mitica πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα στις χρηματιστηριακές αρχές ότι κατέχει κάτι παραπάνω από το 10% των μετοχών στην εισηγμένη εταιρία Blue Star Ferries. Επίσης, το group Mitica φέρεται να ελέγχει έως και το 19% στην Attica Συμμετοχών.

Mitica: Μεγαλοεπενδυτής σε Attica - Blue Star
Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, το κυπριακό επενδυτικό group Mitica πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα στις χρηματιστηριακές αρχές ότι κατέχει κάτι παραπάνω από το 10% των μετοχών στην εισηγμένη εταιρία Blue Star Ferries.



Επίσης, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, το group Mitica φέρεται να ελέγχει το 15,4% στην Attica Συμμετοχών, που είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Blue Star Ferries.

Και τέλος, ότι ο ίδιος όμιλος επηρεάζει –μέσω των δικών του θέσεων αλλά και άλλων χαρτοφυλακίων- περίπου το 19% στην Attica Συμμετοχών και το 12% στην Blue Star Ferries.

I.K.

--- Επιβεβαιώνει η Mitica για Blue Star Ferries

H εταιρία MITICA LIMITED, μέτοχος της εταιρίας με την 3477/22.6.2007 επιστολή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, γνωστοποίησε ότι στις 22.6.2007 προέβη σε αγορά μετοχών της ανωτέρω εταιρίας, με αποτέλεσμα το ποσοστό συμμετοχής της επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας BLUE STAR ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ να ανέλθει από 9,999% σε 10,0142%, με αντίστοιχη μεταβολή του ποσοστού συμμετοχής της επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v