ΟΠΑΠ: Και επίσημα ματαιώνεται ο διαγωνισμός

Το Δ.Σ. της ΟΠΑΠ στη συνεδρίασή του της 9ης/7/07, αφού έλαβε υπόψη τη γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας σχετικά με τη ματαίωση ή μη των αποτελεσμάτων του Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού ”Προμήθεια, Εγκατάσταση και Συντήρηση Μηχανογραφικού Εξοπλισμού, Κέντρων και Τερματικών καθώς και Υποστηρικτικού Εξοπλισμού και Υπηρεσιών”, μετά την παραίτηση δύο ακόμη μελών της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης στις 5/7/07, αποφάσισε τη ματαίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

ΟΠΑΠ: Και επίσημα ματαιώνεται ο διαγωνισμός
Τη ματαίωση των αποτελεσμάτων του μεγάλου διαγωνισμού για την τεχνολογική αναβάθμιση του Οργανισμού αποφάσισε το Δ.Σ. του ΟΠΑΠ στη συνεδρίασή του της 9ης/7/07, επιβεβαιώνοντας το Euro2day.gr που από την Πέμπτη το βράδυ μετέδωσε ότι αυτή θα είναι η κατάληξη.

Στην απόφασή του το Δ.Σ. έλαβε υπόψη τη γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας σχετικά με τη ματαίωση ή μη των αποτελεσμάτων του Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού ”Προμήθεια, Εγκατάσταση και Συντήρηση Μηχανογραφικού Εξοπλισμού, Κέντρων και Τερματικών καθώς και Υποστηρικτικού Εξοπλισμού και Υπηρεσιών” και μετά την παραίτηση δύο ακόμη μελών της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης στις 5/7/07, αποφάσισε τη ματαίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

Η ματαίωση του διαγωνισμού δεν επηρεάζει την απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρίας, οι αποφάσεις του Δ.Σ. της οποίας -με βάση τον υφιστάμενο σχεδιασμό- θα ανακοινωθούν στον κατάλληλο χρόνο, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v