Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 3-4/10 το 2ο ελληνικό Roadshow του Bloomberg

Λαμπρό για την ελληνική επιχειρηματικότητα αναμένεται και φέτος το 2ο Ελληνικό Roadshow που οργανώνει η ΕΧΑΕ σε συνεργασία με το Bloomberg στο Λονδίνο, στις 3 και 4 Οκτωβρίου, ενώ σήμερα και αύριο παρουσιάζονται στην αγγλική πρωτεύουσα 10 ελληνικές επιχειρήσεις.

Στις 3-4/10 το 2ο ελληνικό Roadshow του Bloomberg
Λαμπρό για την ελληνική επιχειρηματικότητα αναμένεται και φέτος το 2ο Ελληνικό Roadshow που οργανώνει η ΕΧΑΕ σε συνεργασία με το Bloomberg, στο Λονδίνο στις 3 και 4 Οκτωβρίου.

Στο roadshow θα συμμετάσχουν συνολικά 39 ελληνικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για τις Alpha Bank, Attica, Cosmote, EFG Eurobank, Frigoglass, Infoquest, J&P Αβαξ, Λάμδα Development, Proton, S&B, Sprider, Ασπίς, Βιοχάλκο, ΓΕΚ-Τέρνα, Σαράντης, Υγεία, Ελβάλ και Χαλκόρ, ΕΛΠΕ, ΕΛΤΕΧ, Ηλεκτρονική Αθηνών, Ιασώ, Ιατρικό Αθηνών, Intralot, Μηχανική, Motor Oil, Μυτιληναίος, ΝΕΛ, Νεοχημική, Νηρέας, ΟΠΑΠ, Σιδενόρ, Σωληνουργεία Κορίνθου, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Τιτάν Τράπεζα Κύπρου, Τράπεζα Πειραιώς και Φουρλής.

Εξάλλου, σήμερα και αύριο παρουσιάζονται, επίσης στην αγγλική πρωτεύουσα, δέκα ελληνικές εισηγμένες σε εκδήλωση που οργανώνει η Deutsche Bank Στις παρουσιάσεις αυτές μετέχουν οι Εθνική, Eurobank, ΟΤΕ, Intralot, Frigoglass, Λάμδα Development, ΓΕΚ, Alapis, Ελληνική Τράπεζα και Τράπεζα Κύπρου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v