Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Δημόσιες Προσφορές για Attica και Blue Star

Υποχρεωτική δημόσια πρόταση αγοράς προς τους μετόχους της Attica Συμμετοχών στα 5,5 ευρώ ανά μετοχή και προς τους μετόχους της Blue Star στα 3,83 ευρώ ανά μετοχή υπέβαλε η MIG Shipping, θυγατρική της Marfin Investment Group. Η MIG προτίθεται να διατηρήσει και τις δύο εταιρίες εισηγμένες στο Χ.Α.

MIG: Δημόσιες Προσφορές για Attica και Blue Star
Υποχρεωτική δημόσια πρόταση αγοράς προς τους μετόχους της Attica Συμμετοχών στα 5,5 ευρώ ανά μετοχή και προς τους μετόχους της Blue Star στα 3,83 ευρώ ανά μετοχή υπέβαλε η MIG Shipping, θυγατρική της Marfin Investment Group.

Στην περίπτωση της Attica Συμμετοχών, η προσφορά ισχύει για την απόκτηση όλων των προσφερόμενων μετοχών που δεν κατέχει, είτε η ίδια είτε η MIG, κατά την ημερομηνία δημοσιοποίησης της δημόσιας πρότασης, δηλαδή έως 49.729.822 μετοχές που αντιπροσωπεύουν το 47,74% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Για την Blue Star, η προσφορά ισχύει για την απόκτηση όλων των προσφερόμενων μετοχών που δεν κατέχει, είτε η ίδια, είτε η MIG, είτε η Attica Group κατά την ημερομηνία δημοσιοποίησης της δημόσιας πρότασης, δηλαδή έως 53.705.790 μετοχές που αντιπροσωπεύουν το 51,15% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Επισημαίνεται ότι, όπως αναφέρεται στις δημόσιες προτάσεις, η MIG προτίθεται να διατηρήσει και τις δύο εταιρίες εισηγμένες στο Χ.Α.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ATTICA

Ο προτείνων απέκτησε στις 3/10/2007 52.015.746 κοινές ανώνυμες, μετά ψήφου, μετοχές της εταιρίας, οι οποίες αντιστοιχούν στο 49,93% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου των μετοχών της εταιρίας και λόγω υπέρβασης του ενός τρίτου (1/3) του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου των μετοχών της εταιρίας υποβάλλει υποχρεωτική δημόσια πρόταση (εφεξής ”δημόσια πρόταση”) για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 3461/2006 (εφεξής ”νόμος”).

Επίσης, στις 3/10/2007 η MIG απέκτησε 366.007 κοινές ανώνυμες, μετά ψήφου, μετοχές της εταιρίας, οι οποίες αντιστοιχούν στο 0,35% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου των μετοχών της εταιρίας. Σημειώνεται ότι μέχρι και τις 2/10/2007 η MIG είχε αποκτήσει επιπλέον 1.414.572 κοινές ανώνυμες, μετά ψήφου, μετοχές της εταιρίας, οι οποίες αντιστοιχούν στο 1,36% συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου των μετοχών της εταιρίας.

Συνεπώς στις 3/10/2007 ο προτείνων και η MIG κατείχαν συνολικά 53.796.325 κοινές ανώνυμες, μετά ψήφου, μετοχές της εταιρίας, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 51,64% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου των μετοχών της εταιρίας. Όπως απαιτείται από τον νόμο, ο προτείνων ξεκίνησε τη διαδικασία της δημόσιας πρότασης ενημερώνοντας εγγράφως στις 23/10/2007 την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας και υποβάλλοντας ταυτόχρονα σχέδιο του πληροφοριακού δελτίου, σύμφωνα με το άρθρο 10, παρ. 1, του νόμου.

1. Προτείνων: Ο προτείνων είναι η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με μετοχές με την επωνυμία MIG SHIPPING S.A. με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους (British Virgin Islands) και με εγγεγραμμένη διεύθυνση τα γραφεία της Trident Trust Company (BVI) Limited, Trident Chambers, P.O. Box 146, Road Town, Tortola, BVI. Ο προτείνων αποτελεί θυγατρική κατά 100% της MIG. Η MIG, με αριθμό μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών 16836/06/Β/88/06, ιδρύθηκε και λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδος. Έδρα της MIG είναι ο δήμος Αμαρουσίου, Λεωφόρος Κηφισίας 24, 151 25, ενώ οι μετοχές της είναι εισηγμένες στην κατηγορία μεγάλης κεφαλαιοποίησης της αγοράς αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Για τους σκοπούς της δημόσιας πρότασης ο προτείνων νόμιμα εκπροσωπείται από τους κ. Γεώργιο Ευστρατιάδη και Φώτιο Καρατζένη.

2. Εταιρία, οι μετοχές της οποίας υπόκεινται στη δημόσια πρόταση: Η ελληνική ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ και με διακριτικό τίτλο ATTICA GROUP με αριθμό μητρώου ανωνύμων εταιριών 7702/06/Β/86/128 και έδρα τον δήμο Βούλας, Λεωφ. Κ. Καραμανλή 157, 166 73. Οι μετοχές της εταιρίας είναι εισηγμένες στην κατηγορία μεγάλης κεφαλαιοποίησης της αγοράς αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

3. Κινητές αξίες που αποτελούν αντικείμενο της δημόσιας πρότασης: Το σύνολο των κοινών ανωνύμων, μετά ψήφου, μετοχών έκδοσης της εταιρίας, με ονομαστική αξία 0,60 ευρώ η κάθε μία, οι οποίες έχουν εισαχθεί και αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στην αγορά αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στην κατηγορία μεγάλης κεφαλαιοποίησης (εφεξής οι ”μετοχές”) και τις οποίες δεν κατέχει ο προτείνων ούτε η MIG κατά την ημερομηνία υποβολής της δημόσιας πρότασης.

Ο προτείνων προτίθεται να αποκτήσει κινητές αξίες της εταιρίας χρηματιστηριακά ή/και εξωχρηματιστηριακά κατά το διάστημα από την ανακοίνωση της δημόσιας πρότασης μέχρι και τη λήξη της περιόδου αποδοχής. Όλες αυτές οι αποκτήσεις μετοχών θα δηλώνονται και θα δημοσιεύονται σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 2 του νόμου.

4. Προσφερόμενο αντάλλαγμα: Ο προτείνων προσφέρεται να καταβάλει για κάθε μετοχή της δημόσιας πρότασης σε σχέση με την οποία αυτή γίνεται εγκύρως αποδεκτή, 5,50 ευρώ τοις μετρητοίς. Από το προσφερόμενο αντάλλαγμα, που οι αποδεχόμενοι μέτοχοι θα λάβουν, θα αφαιρεθούν τα προβλεπόμενα στον κανονισμό εκκαθάρισης δικαιώματα υπέρ της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. (καθολικής διαδόχου της ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.), που βαρύνουν αυτούς, κατά το άρθρο 7 παρ. 3 της υπ’ αριθμ. 1/153/18.12.2006 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε., σήμερα ανερχόμενα σε ποσοστό 0,08% επί της αξίας της συναλλαγής, ως αυτά περιγράφονται ειδικά στο πληροφοριακό δελτίο.

5. Ανώτατος αριθμός κινητών αξιών που δεσμεύεται να αποκτήσει ο προτείνων: O προτείνων δεσμεύεται να αποκτήσει όλες τις προσφερόμενες μετοχές που δεν κατέχει, είτε ο ίδιος είτε η MIG, κατά την ημερομηνία ανακοίνωσης της δημόσιας πρότασης, δηλαδή έως 49.729.822 μετοχές που αντιπροσωπεύουν το 47,74% % του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, μαζί με όλα τα υφιστάμενα και μελλοντικά δικαιώματα που απορρέουν από αυτές, μόνο εφόσον οι προσφερόμενες μετοχές είναι ελεύθερες από κάθε νομικό και πραγματικό ελάττωμα και κάθε εν γένει εμπράγματο ή ενοχικό βάρος ή δέσμευση υπέρ τρίτου, κατάσχεση ή διεκδίκηση εκ μέρους τρίτων.

Συνεπεία του υποχρεωτικού της χαρακτήρα, η δημόσια πρόταση δεν υπόκειται σε ελάχιστο αριθμό μετοχών που ο προτείνων θα πρέπει να αποκτήσει για να ισχύσει αυτή.

Επομένως, εκείνη θα ισχύσει ανεξάρτητα από τον αριθμό μετοχών της που θα έχουν προσφερθεί έγκυρα και νόμιμα στον προτείνοντα μέχρι τη λήξη της περιόδου αποδοχής (όπως αυτή θα ορίζεται στο πληροφοριακό δελτίο για τη δημόσια πρόταση).

6. Αριθμός κινητών αξιών που κατέχονται από τον προτείνοντα: Κατά την ημερομηνία δημοσιοποίησης της δημόσιας πρότασης, ο προτείνων κατέχει 52.015.746 κοινές ανώνυμες, μετά ψήφου, μετοχές της εταιρίας που αντιστοιχούν σε ποσοστό 49,93% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου των μετοχών της και η MIG 2.428.112 κοινές ανώνυμες, μετά ψήφου, μετοχές της εταιρίας που αντιστοιχούν σε ποσοστό 2,33% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου των μετοχών της εταιρίας.

Συνεπώς, κατά την ημερομηνία δημοσιοποίησης της δημόσιας πρότασης, ο προτείνων και η MIG κατέχουν συνολικά 54.443.858 κοινές ανώνυμες, μετά ψήφου, μετοχές της εταιρίας που αντιστοιχούν σε ποσοστό 52,26% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου των μετοχών της.

Δεν υπάρχουν πρόσωπα που ενεργούν για λογαριασμό ή συντονισμένα με τον προτείνοντα και τη MIG για τους σκοπούς της παρούσας δημόσιας πρότασης.

7. Σύμβουλος του προτείνοντος: Το πιστωτικό ίδρυμα με την επωνυμία ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. με έδρα τον δήμο Αμαρουσίου, Λεωφόρος Κηφισίας 24Β, 151 25, ενεργεί κατ΄ άρθρο 12 του νόμου ως σύμβουλος για τη δημόσια πρόταση.

8. Αιρέσεις: Η δημόσια πρόταση δεν υπόκειται σε αιρέσεις, κατά την έννοια του άρθρου 22 του νόμου.

9. Σημειώσεις: Η περίοδος αποδοχής θα ξεκινήσει μετά την έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του πληροφοριακού δελτίου. Ο προτείνων θα το δημοσιεύσει εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών κατόπιν έγκρισής του από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Αντίγραφα του πληροφοριακού δελτίου και δηλώσεις αποδοχής θα είναι διαθέσιμα στους μετόχους της εταιρίας από τα καταστήματα της MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. στην Ελλάδα. Μετά την έγκρισή του από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ο προτείνων θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για το ακριβές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της δημόσιας πρότασης.

Αντίγραφα του πληροφοριακού δελτίου θα μπορούν να παραληφθούν σε έντυπη μορφή και από τα γραφεία της MIG και της ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

Ο προτείνων προτίθεται να διατηρήσει την εταιρία εισηγμένη στο Χ.Α.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ BLUE STAR

Στις 23/10/2007 (ημερομηνία ανακοίνωσης της δημόσιας πρότασης), η ΜΙG κατέχει 59.210 μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 0,06% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας. Περαιτέρω η ATTICA GROUP κατέχει 51.235.000 μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 48,795% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας.

Σημειώνεται ότι την ως άνω ημερομηνία, ο προτείνων και η MIG κατέχουν το 52,26% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της ATTICA GROUP. Συνεπώς στις 23/10/2007 ο προτείνων, η MIG και η ATTICA GROUP κατέχουν συνολικά 51.294.210 μετοχές, ήτοι 48,85% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας.



Λόγω της από 3/10/2007 απόκτησης συμμετοχής στην ATTICA GROUP, ο προτείνων κατέστη υπόχρεος να υποβάλει υποχρεωτική δημόσια πρόταση (εφεξής ”δημόσια πρόταση”) για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 3461/2006 (εφεξής ”νόμος”). Όπως απαιτείται από τον νόμο, ο προτείνων ξεκίνησε τη διαδικασία της δημόσιας πρότασης ενημερώνοντας εγγράφως στις 23/10/2007 την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας και υποβάλλοντας ταυτόχρονα σχέδιο του πληροφοριακού δελτίου, σύμφωνα με το άρθρο 10, παρ. 1 του νόμου.

1. Προτείνων: Ο προτείνων είναι η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με μετοχές με την επωνυμία MIG SHIPPING S.A. με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους (British Virgin Islands) και με εγγεγραμμένη διεύθυνση τα γραφεία της Trident Trust Company (B.V.I.) Limited,Trident Chambers, P.O. Box 146, Road Town, Tortola, BVI. Ο προτείνων αποτελεί θυγατρική κατά 100% της MIG. Η MIG, με αριθμό μητρώου ανωνύμων εταιριών 16836/06/Β/88/06, ιδρύθηκε και λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδος. Έδρα της MIG είναι ο δήμος Αμαρουσίου, Λεωφόρος Κηφισίας 24, 151 25, ενώ οι μετοχές της είναι εισηγμένες στην κατηγορία μεγάλης κεφαλαιοποίησης της αγοράς αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Για τους σκοπούς της δημόσιας πρότασης ο προτείνων νόμιμα εκπροσωπείται από τους κ. Γεώργιο Ευστρατιάδη και Φώτιο Καρατζένη.

2. Εταιρία, οι μετοχές της οποίας υπόκεινται στη δημόσια πρόταση: Η ελληνική ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία BLUE STAR ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ Α.Ε. και διακριτικό τίτλο BLUE STAR, με αριθμό μητρώου ανωνύμων εταιριών 27574/06/B/92/34 και έδρα τον δήμο Βούλας, Λεωφ. Κ. Καραμανλή 157, 166 73. Οι μετοχές της εταιρίας είναι εισηγμένες στην κατηγορία μεγάλης κεφαλαιοποίησης της αγοράς αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

3. Κινητές αξίες που αποτελούν αντικείμενο της δημόσιας πρότασης: Το σύνολο των κοινών, ανωνύμων, μετά ψήφου, μετοχών εκδόσεως της εταιρίας, με ονομαστική αξία 1 ευρώ η κάθε μία, οι οποίες έχουν εισαχθεί και αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στην αγορά αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στην κατηγορία μεγάλης κεφαλαιοποίησης (εφεξής οι ”μετοχές”), και τις οποίες δεν κατέχει ο προτείνων, ούτε η MIG, ούτε η ATTICA GROUP κατά την ημερομηνία υποβολής της δημόσιας πρότασης.

Ο προτείνων προτίθεται να αποκτήσει κινητές αξίες της εταιρίας χρηματιστηριακά ή/και εξωχρηματιστηριακά κατά το διάστημα από τη δημοσιοποίηση της δημόσιας πρότασης μέχρι και τη λήξη της περιόδου αποδοχής. Όλες αυτές οι αποκτήσεις μετοχών θα δηλώνονται και δημοσιεύονται σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 2 του νόμου.

4. Προσφερόμενο αντάλλαγμα: Ο προτείνων προσφέρεται να καταβάλει για κάθε μετοχή της δημόσιας πρότασης σε σχέση με την οποία αυτή γίνεται εγκύρως αποδεκτή 3,83 ευρώ τοις μετρητοίς. Από το προσφερόμενο αντάλλαγμα, που οι αποδεχόμενοι μέτοχοι θα λάβουν, θα αφαιρεθούν τα προβλεπόμενα στον κανονισμό εκκαθάρισης δικαιώματα υπέρ της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. (καθολικής διαδόχου της ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.), που βαρύνουν αυτούς, κατά το άρθρο 7 παρ. 3 της υπ’ αριθμ. 1/153/18.12.2006 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε., σήμερα ανερχόμενα σε ποσοστό 0,08% επί της αξίας της συναλλαγής, ως αυτά περιγράφονται ειδικά στο πληροφοριακό δελτίο.

5. Ανώτατος αριθμός κινητών αξιών που δεσμεύεται να αποκτήσει ο προτείνων: Ο προτείνων δεσμεύεται να αποκτήσει όλες τις προσφερόμενες μετοχές που δεν κατέχει, είτε ο ίδιος, είτε η MIG, είτε η ATTICA GROUP, κατά την ημερομηνία δημοσιοποίησης της δημόσιας πρότασης, δηλαδή έως 53.705.790 μετοχές που αντιπροσωπεύουν το 51,15% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, μαζί με όλα τα υφιστάμενα και μελλοντικά δικαιώματα που απορρέουν από αυτές, μόνον εφόσον οι προσφερόμενες μετοχές είναι ελεύθερες από κάθε νομικό και πραγματικό ελάττωμα και κάθε εν γένει εμπράγματο ή ενοχικό βάρος ή δέσμευση υπέρ τρίτου, κατάσχεση ή διεκδίκηση εκ μέρους τρίτων.

Συνεπεία του υποχρεωτικού της χαρακτήρα, η δημόσια πρόταση δεν υπόκειται σε ελάχιστο αριθμό μετοχών που ο προτείνων θα πρέπει να αποκτήσει για να ισχύσει αυτή.

Επομένως, εκείνη θα ισχύσει ανεξάρτητα από τον αριθμό μετοχών της που θα έχουν προσφερθεί εγκύρως και νομίμως στον προτείνοντα μέχρι τη λήξη της περιόδουαΑποδοχής (όπως αυτή θα ορίζεται στο πληροφοριακό δελτίο).

6. Αριθμός κινητών αξιών που κατέχονται από τον προτείνοντα: Στις 23/10/2007 (ημερομηνία ανακοίνωσης της δημόσιας πρότασης) η ΜΙG κατέχει 59.210 μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 0,06% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας. Περαιτέρω η ATTICA GROUP κατέχει 51.235.000 μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 48,795% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας. Σημειώνεται ότι την ως άνω ημερομηνία ο προτείνων και η MIG κατέχουν το 52,26% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της ATTICA GROUP. Συνεπώς στις 23/10/2007 ο προτείνων, η MIG και η ATTICA GROUP κατέχουν συνολικά 51.294.210 Μετοχές, ήτοι 48,85% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας.

Δεν υπάρχουν πρόσωπα που ενεργούν για λογαριασμό ή συντονισμένα με τον προτείνοντα, τη MIG και την ATTICA GROUP για τους σκοπούς της παρούσας δημόσιας πρότασης.

7. Σύμβουλος του προτείνοντος: Το πιστωτικό ίδρυμα με την επωνυμία ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε., με έδρα τον δήμο Αμαρουσίου, Λεωφόρος Κηφισίας 24Β, 151 25, ενεργεί, κατ’ άρθρο 12 του νόμου ως σύμβουλος για τη δημόσια πρόταση.

8. Αιρέσεις: Η δημόσια πρόταση δεν υπόκειται σε αιρέσεις, κατά την έννοια του άρθρου 22 του νόμου.

9. Σημειώσεις: Η περίοδος αποδοχής θα ξεκινήσει μετά την έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του πληροφοριακού δελτίου. Ο προτείνων θα δημοσιεύσει το πληροφοριακό δελτίο της δημόσιας πρότασης εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών κατόπιν έγκρισής του από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Αντίγραφά του και δηλώσεις αποδοχής θα είναι διαθέσιμα στους μετόχους της εταιρίας από τα καταστήματα της MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. στην Ελλάδα. Μετά την έγκρισή του από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ο προτείνων θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για το ακριβές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της δημόσιας πρότασης.

Αντίγραφα του πληροφοριακού δελτίου θα μπορούν να παραληφθούν σε έντυπη μορφή και από τα γραφεία της MIG και της ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

Ο προτείνων προτίθεται να διατηρήσει την εταιρία εισηγμένη στο Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v