Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alapis: Έναρξη κάλυψης από Morgan Stanley

Κάλυψη της Alapis, με τιμή-στόχο τα 3,83 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση ”overweight”, ξεκινά η Morgan Stanley με έκθεσή της στις 12 Νοεμβρίου, η οποία τιτλοφορείται ”Large Opportunity to Control the Greek Generics Market”. Στο αισιόδοξο σενάριο του οίκου υπάρχει περιθώριο ανόδου της τάξης του 100% για τη μετοχή.

Alapis: Έναρξη κάλυψης από Morgan Stanley
Κάλυψη της Alapis, με τιμή-στόχο τα 3,83 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση ”overweight”, ξεκινά η Morgan Stanley με έκθεσή της στις 12 Νοεμβρίου, η οποία τιτλοφορείται ”Large Opportunity to Control the Greek Generics Market”.

Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, η τιμή-στόχος που τίθεται υποδηλώνει περιθώριο ανόδου της τάξης του 56% από τα τρέχοντα επίπεδα. Σημειώνει, δε, ότι στο αισιόδοξο σενάριό του υπάρχει περιθώριο ανόδου της τάξης του 100%, ενώ στο απαισιόδοξο περιθώριο υποχώρησης της τάξης του 31%.

Η Morgan Stanley δηλώνει παράλληλα ότι θεωρεί πως η αγορά έχει υποτιμήσει την προοπτική ανάπτυξης και δημιουργίας ταμειακών ροών της Alapis, ενώ αναμένει συνεχόμενες ”θετικές ειδήσεις” σχετικά με εξαγορές και συνέργιες τα επόμενα δύο χρόνια.

Επίσης, εκτιμά πως το placement του προέδρου της Alapis ενδέχεται να αποτελεί ευκαιρία, σημειώνοντας πως ο κ. Λαυρεντιάδης κατέχει ποσοστό 29% το οποίο υπόκειται στη δέσμευση μη πώλησης (lock up) μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2008. Αυτό θα μπορούσε, σύμφωνα με τη Morgan Stanley, να ασκήσει κάποια πίεση στη μετοχή της εταιρίας και να αποτελέσει ευκαιρία για το ”χτίσιμο” θέσης στην Alapis.

Η μετοχή της Alapis ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 12ης Νοεμβρίου στα 2,41 ευρώ ανά μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v