Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Έως 20% μείον μία μετοχή το (νέο) όριο

Διορθωτικές κινήσεις στην τροπολογία που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή ο κ. Γ. Αλογοσκούφης στη Βουλή με αντικείμενο τις δημόσιες επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας προετοιμάζει το υπουργείο Οικονομίας. Οι λεπτομέρειες.

ΟΤΕ: Έως 20% μείον μία μετοχή το (νέο) όριο
της Έλενας Λάσκαρη

Διορθωτικές κινήσεις στην τροπολογία που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή ο κ. Γ. Αλογοσκούφης στη Βουλή με αντικείμενο τις δημόσιες επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας προετοιμάζει το υπουργείο Οικονομίας.

Κύκλοι του υπουργείου σημειώνουν -ερωτηθέντες αναφορικά με την προαναγγελία τροποποιήσεων από την επιστολή Βουρλούμη στο Χ.Α.- ότι στόχος αυτών θα είναι να ξεκαθαρίσει σαφέστατα πως και για να φτάσει ένας επενδυτής να κατέχει 20% απαιτείται άδεια της διυπουργικής επιτροπής αποκρατικοποιήσεων.

Συμπληρώνουν ότι μέχρι ποσοστού 19,99% δεν απαιτείται έγκριση, αλλά για ποσοστό ακριβώς 20% προϋπόθεση αποτελεί η έγκριση της διυπουργικής επιτροπής αποκρατικοποιήσεων.

Συνεργάτες του Υπουργού Οικονομίας σημείωναν ότι ”δεν πρόκειται για διόρθωση της τροπολογίας αλλά για διευκρίνιση των διατάξεών της”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v