Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Διήμερο Road Show ελληνικών επιχειρήσεων στο Ντουμπάι πραγματοποιεί η Merit AΧΕΠΕΥ σε συνεργασία με την Sal Oppenheim. Σήμερα το πρωί έχει προγραμματισθεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΛΘ, προκειμένου να περάσει και τυπικά η διακήρυξη, για την εκχώρηση του ΣΕΜΠΟ σε ιδιώτες. Επίσης, ξεκινά η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των νέων μετοχών της BETANET που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

---Road Show

* Διήμερο Road Show ελληνικών επιχειρήσεων στο Ντουμπάι πραγματοποιεί χθες και σήμερα 15 Ιανουαρίου η Merit AΧΕΠΕΥ σε συνεργασία με την Sal Oppenheim. Θα συμμετάσχουν οι Alapis, Sprider, Lamda Development, Καλπίνης – Σίμος, Τράπεζα Αττικής και Σωληνουργεία Κορίνθου.

---Δ.Σ. Εισηγμένων

Σήμερα στις 8 το πρωί έχει προγραμματισθεί η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΘ, προκειμένου να περάσει και τυπικά η διακήρυξη, για την εκχώρηση του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων σε ιδιώτες.

Διάφορα

* Συνεδριάζει σήμερα στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ θα συζητήσει όλες τις εξελίξεις στο Ασφαλιστικό, στα οικονομικά και εργασιακά προβλήματα των εργαζομένων όπως προσδιορίζονται από την κυβερνητική πολιτική και θα εισηγηθεί προς την Διοίκηση της ΓΣΕΕ (που θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες) την αγωνιστική και απεργιακή τους διεκδίκηση.

* Ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης θα συναντηθεί στις 11.00 με τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) κ. Γ. Βαρδακαστάνη, τον Γενικό Γραμματέα κ Αρ. Πανανό και την εμπειρογνώμονα σε θέματα προσβασιμότητας κα Μαρίλη Χριστοφή. Στη συνάντηση θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος της Επιτροπής Προσβασιμότητας ΑμεΑ του ΥΜΕ κ. Γιάννης Θεοδωράκης. Θέμα της συνάντησης είναι η διασφάλιση της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία στις υπηρεσίες και τους εποπτευόμενους φορείς του ΥΜΕ.

* Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας, στις 11:00, θα συμμετάσχει στην Κυβερνητική Επιτροπή και στις 16:30, θα συναντηθεί με τον πρέσβη της Γερμανίας δρ. Wolfgang Schultheiss.

* Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά θα επισκεφθεί στις 11:00 π.μ. την Ανωτάτη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων, όπου θα έχει συνάντηση με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ (Λέκκα 23-25).

* Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Σιούφας θα έχει σήμερα τις ακόλουθες συναντήσεις:

- Στις 10.00΄ με τον Πρέσβη της Αυστραλίας, κ. Paul Joseph Tighe.

- Στις 10.30΄ με τον Πρέσβη της Ουγγαρίας, κ. Jozsef Toth.

- Στις 11.00΄ με την Πρόεδρο της μη κυβερνητικής οργάνωσης Διεθνής Διαφάνεια, κυρία Huguette Labelle.

- Στις 12.30΄ με τον Πρέσβη της Αυστρίας, κ. Michael Linhart.

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα ξεκινά η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των 8.128.701 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας BETANET που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων.

Συνεντεύξεις Τύπου

* Η ”Ένωση Ελληνικών Εταιριών Χρηματοδοτικής Μίσθωσης” πραγματοποιεί Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο ATHENS HILTON, (Αίθουσα Thalia 4) στις 12:00 το μεσημέρι.Η Συνέντευξη Τύπου αφορά στο 1ο Ελληνικό συνέδριο Leasing που διοργανώνεται στις 29 Ιανουαρίου.

* Η Siemens παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα ECO DECT για εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 60% στην ασύρματη επικοινωνία, στο Κέντρο ΓΑΙΑ, Οθωνος 100 στη Κηφισιά.

Οικονομικά στοιχεία

- Ερευνα Εργατικού Δυναμικού (μηνιαία στοιχεία).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Δείκτης Τιμών Παραγωγού Δεκεμβρίου

- Λιανικές Πωλήσεις Δεκεμβρίου

- Δείκτης μεταποίησης Empire Ιανουαρίου

Μ. Βρετανία

- Πληθωρισμός Δεκεμβρίου

Ευρωζώνη

- Δείκτης οικονομικού κλίματος ZEW Ιανουαρίου

Γερμανία

- Δείκτης οικονομικού κλίματος ZEW Ιανουαρίου

- ΑΕΠ έτους 2007

Γαλλία

- Πληθωρισμός Δεκεμβρίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v