Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alapis: Εξαγορά της Lamda Applied

Η εταιρεία Alapis, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του επιχειρηματικού της σχεδίου μέσω της διάθεσης μέρους των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την πρόσφατη ΑΜΚ, προχώρησε στην εξαγορά των μετοχών της εταιρείας ”Lamda Applied”.

Alapis: Εξαγορά της Lamda Applied
Η εταιρεία Alapis, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του επιχειρηματικού της σχεδίου μέσω της διάθεσης μέρους των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την πρόσφατη ΑΜΚ, προχώρησε στην εξαγορά των μετοχών της εταιρείας ”Lamda Applied ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ”.

Το κόστος εξαγοράς των μετοχών της Lamda Applied ανήλθε στο ποσό των 475.000 ευρώ.

Η Lamda Applied ιδρύθηκε το έτος 2002 και έχει διαγράψει μέχρι σήμερα μία συνεχή ανοδική πορεία.

Η Lamda Applied ιδρύθηκε για να δραστηριοποιηθεί στην εφαρμοσμένη έρευνα για την ανάπτυξη γενοσήμων φαρμακευτικών προϊόντων (generics).

Συγκεκριμένα, τονίζεται, πως πρόκειται για φαρμακευτικό εργαστήριο ελέγχου ποιότητας, καθώς και σχεδιασμού, έρευνας και ανάπτυξης φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων στο χώρο του Τεχνολογικού και Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου ή και σε οποιοδήποτε άλλο κατάλληλο χώρο, το οποίο θα περιλαμβάνει Αναλυτικό Χημείο, κατάλληλα εξοπλισμένο και επανδρωμένο για τη διεξαγωγή των ελέγχων που απαιτούνται για τον ως άνω σκοπό με βάση τις αρχές του Good Laboratory Practices, όπως αυτές καθορίζονται από τις ελληνικές αρχές και μεταξύ άλλων θα ασχολείται με τον ποιοτικό έλεγχο φαρμακευτικών προϊόντων που είτε κυκλοφορούν είτε βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης, θα ελέγχει και αξιολογεί (validation) μεθόδους ανάλυσης σε φαρμακευτικά προϊόντα.

Στελεχωμένη με 20 εξειδικευμένους επιστήμονες ανέπτυξε και ενέκρινε πάνω από εκατό προϊόντα στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Όπως επισημαίνεται, το υψηλό ποιοτικό επίπεδο των προϊόντων και υπηρεσίων της, την έχει καταστήσει συνεργάτη μερικών από τις μεγαλύτερες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της σήμερα προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες:

* Aνάπτυξης Σύνθεσης (Formulation)

* Έρευνας και αξιολόγησης πνευματικών δικαιωμάτων (Patent Status Report)

* Εγκρισης φαρμακευτικών προϊόντων (NP, MRP, DCP)

* Φαρμακοεπαγρύπνησης (Eudravigilance)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v