Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι δήλωσε ο Θέμος μετά τον ανακριτή

Πάνω από 5 ώρες διήρκεσε η κατάθεση του Θέμου Αναστασιάδη στον δεύτερο ειδικό ανακριτή. Εξερχόμενος, σημείωσε ότι ”η ίδια η Τσέκου δήλωσε ότι είχε σταλεί το DVD στο Μαξίμου, μέσω μιας φίλης της που δουλεύει στο Υπουργείο Πολιτισμού”. Τι είπε ο Ρουσόπουλος για Ανδριανό.

Τι δήλωσε ο Θέμος μετά τον ανακριτή
της Εύας Καραμανώλη

Πάνω από 5 ώρες διήρκεσε η κατάθεση του Θέμου Αναστασιάδη στον δεύτερο ειδικό ανακριτή.

Ο κ. Αναστασιάδης προσήλθε στην Ευελπίδων με τους δικηγόρους του, Δημήτρη Τσοβόλα και Αλέξανδρο Κατσαντώνη.

Εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου, ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε: ”Η ίδια η Τσέκου μας δήλωσε ότι είχε σταλεί το DVD και το υλικό στο Μαξίμου, μέσω μιας φίλης της που δουλεύει στο Υπουργείο Πολιτισμού, στο γραφείο Καραμανλή”.

Αναφορικά με το ζήτημα των 5 εκατ., ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε: ”Τα λεφτά αυτά τα μάζεψα από δικούς μου πόρους, για να μην μπορέσει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος να πουλήσει το 51% της εφημερίδας σε έναν εφοπλιστή της δεξιάς, φίλο του Καραμανλή. Έχω προσκομίσει στοιχεία ότι στο MEGA είχαν δει το DVD και τόσον καιρό λένε ψέματα”.

Ο Θέμος Αναστασιάδης αναμένεται να προσέλθει στο ΣΔΟΕ την Τετάρτη για να καταθέσει στοιχεία αναφορικά με το θέμα των 5 εκατομμυρίων.

Ωστόσο λόγω της απεργίας που έχουν κηρύξει οι δικηγόροι για την ίδια ημέρα, η συνάντηση μπορεί να μετατεθεί για την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου.

Τι είπε ο Ρουσόπουλος για Ανδριανό

Για πρώτη φορά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θ. Ρουσόπουλος, παραδέχτηκε στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους, ότι ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Γ. Ανδριανός, κατονόμασε ως κομιστή του επίμαχου DVD τον Θέμο Αναστασιάδη.

--Διαψεύδει η Τσέκου

”Διαψεύδω κατηγορηματικά τον ισχυρισμό του Θέμου Αναστασιάδη ότι δήθεν κάποια γυναίκα έδωσε το DVD στο Μαξίμου. Ο ισχυρισμός αυτός είναι μια ύστατη προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης και όχι μόνο”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v