Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Alapis, Καρδασιλάρης και Interfish πραγματοποιούν έκτακτες γενικές συνελεύσεις με βασικό θέμα για τις δύο πρώτες την απόκτηση ιδίων μετοχών και για την τρίτη την απορρόφηση θυγατρικών. Η εταιρία Α. ΖΟΡΠΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ στην ΕΘΕ.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Παρουσιάσεις

* Η εταιρία Α. ΖΟΡΠΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ (Κυπριακή Εταιρία Παραγωγής και Εμπορίας Ειδών αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής) θα πραγματοποιήσει παρουσίαση σήμερα στην Ενωση θεσμικών Επενδυτών.

Γενικές συνελεύσεις

ALAPIS: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, στις 15:00, η οποία θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Intercontinental στην αίθουσα Όμικρον 1, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση απόκτησης ιδίων μετοχών μέχρι του 1/10 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου κατ’ άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920 με σκοπό τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κατώτατη τιμή ανα μετοχή 1 Ευρώ και ανώτατη τιμή ανα μετοχή 5 Ευρω

2.Εξουσιοδότηση στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας να προβεί σε αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας όταν αποκτηθούν οι ίδιες μετοχές

3. Έγκριση μεταβολής της έδρας της εταιρείας

4. Έγκριση τροποποίησης του άρθρου 3 του καταστατικού περί της έδρας της εταιρείας.

INTERFISH: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετοχών της εταιρείας, στη 13.00 μμ, στο ξενοδοχείο CENTRAL, που βρίσκεται επί της οδού Απόλλωνος αριθ. 21, στον Δήμο Αθηναίων, στην συνοικία Πλάκα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. α) Υποβολή και Έγκριση: του από 29-6-2007 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης των ανωνύμων εταιρειών ”ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.”, ”ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΟΡΩΝΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ”ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ από την Εταιρία INTERFISH ΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε. με ισολογισμό μετασχηματισμού 31.3.2007, β) της Επεξηγηματικής Έκθεσης του Δ.Σ. επί του ως άνω Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, γ) της Έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για την διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων των απορροφουμένων εταιρειών και δ) της έκθεσης της Ελεγκτικής Εταιρείας Millenium Bank για την αποτίμηση της αξίας των συγχωνευομένων εταιρειών, σύμφωνα με το άρθρο 289 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

2. Έγκριση της Συγχώνευσης των ανωνύμων εταιρειών ”ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε., ”ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΟΡΩΝΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ”ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ με απορρόφηση από την Εταιρία INTERFISH ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε. σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69-77 του κ.ν. 2190/1920 και των άρθρων 1-5 του ν. 2166/1993.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας λόγω της απορρόφησης των ανωνύμων εταιρειών ”ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΛΕΣΒΟΥ, ”ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΟΡΩΝΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και ”ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” - τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού και εκ νέου κωδικοποίηση.

4. Ορισμός εκπροσώπου της εταιρείας για υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης σύμβασης συγχώνευσης.

5. α) Ορισμός αριθμού μελών του Διοικητικού Συμβουλίου- Τροποποίηση του άρθρου 19 παρ.1 του καταστατικού και εκ νέου κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο β) Εκλογή νέου Δ.Σ..

ΚΑΡΔΑΣΙΛΑΡΗΣ: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρείας, στις 10:00 π.μ. εις την έδρα της εταιρείας, στην Αθήνα και επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας 2 στον 4ο όροφο, με μοναδικό θέμα ημερησίας διάταξης την ”Αγορά από την εταιρεία ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 του ΚΝ 2190/1920 όπως αυτός τροποποιήθηκε με τον Ν. 3604/2007 καθώς και της σχετικής νομοθεσίας, σε ποσοστό μέχρι 10% του συνόλου των μετοχών της, αφαιρουμένων των όσων κατέχει από προηγούμενες αγορές”.

Διάφορα

* Συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου σήμερα Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 11.30, στα γραφεία της Υπηρεσίας Διαχείρισης των Προγραμμάτων Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG (Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, Θεσσαλονίκη).

Σκοπός της συνέντευξης είναι η παρουσίαση των νέων προγραμμάτων συνεργασίας της Δ’ Προγραμματικής Περιόδου (ΕΣΠΑ 2007-2013), τα οποία εντάσσονται στο Στόχο 3: ”Ευρωπαϊκή Χωρική Συνεργασία”.

* Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση δράσεων της Ψηφιακής Στρατηγικής για την Παιδεία στις 11:00 στο πολυχώρο Booze, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα, παραθέτουν ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.

* Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά θα συναντηθεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 15:00 μ.μ. με το προεδρείο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ),για θέματα που αφορούν την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Σταδίου 29.

* Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας θα συναντηθεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 10:00, με τον πρέσβη της Αλγερίας κ. Ahmed Benyamina και εν συνεχεία στις 10:30, με τον πρέσβη της Ρωσίας κ. Vdovin Andrey.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Δεκέμβριος).

- Ομιλία μέλους της FED κ. Kroszner.

Ευρωζώνη

- Δείκτης τιμών παραγωγού (Δεκέμβριος).

- Ομιλία μέλους της ΕΚΤ κ. Tumpel-Gugerell.

Μεγάλη Βρετανία

- Δείκτης κατασκευών PMI (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v