Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες F.G. Europe, Alapis και Νεοχημική ανακοινώνουν τα αποτελέσματα χρήσης 2007. Aπό σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 3.034.050 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΑΕΓΕΚ”, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων (ΠΟ) μετοχών. Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 2.443.595 νέες (ΚO) και οι 276.000 νέες (ΠΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ”, οι οποίες προέκυψαν από το πρόσφατο Reverse Split των μετοχών.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Οικονομικά αποτελέσματα

- Οι εταιρίες F.G. Europe, Alapis και Νεοχημική ανακοινώνουν τα αποτελέσματα χρήσης 2007.

Εταιρικές πράξεις

* Aπό σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 3.034.050 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΑΕΓΕΚ”, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων (ΠΟ) μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία το σύνολο των εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που διαπραγματεύονται στο Χ.Α., ανέρχεται σε 215.885.306 (ΚΟ) μετοχές.

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 2.443.595 νέες (ΚO) και οι 276.000 νέες (ΠΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ”, οι οποίες προέκυψαν από το πρόσφατο Reverse Split των μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμο στο Χ.Α. ανέρχεται σε 2.443.595 (ΚO) και 276.000 (ΠΟ) μετοχές, νέας μειωμένης ονομαστικής αξίας € 0,40 (από € 1,50) και προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης μετοχής € 6,50 τόσο για την (ΚΟ) όσο και για την (ΠΟ) μετοχή.

Γενικές συνελεύσεις

ΖΗΝΩΝ: A’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 15:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας επί της οδού Κανάρη αρ. 5 στα Γλυκά Νερά Αττικής, με θέματα ημερησίας διατάξεως:

ΘΕΜΑ 1ο: Ανάκληση των αποφάσεων της από 6 Σεπτεμβρίου 2007 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη εκ νέου απόφασης για Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων καθώς και παροχή σχετικών με το θέμα εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

ΘΕΜΑ 3ο: Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού λόγω της ως άνω αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου.

ΘΕΜΑ 4ο: Τροποποίηση των άρθρων 6 έως 35 του Καταστατικού της Εταιρείας προς εναρμόνισή τους με τις διατάξεις του κ.ν. 2190/1920, όπως τροποποιήθηκε με το ν. 3604/2007 και ισχύει σήμερα, και εν γένει της ισχύουσας νομοθεσίας περί ανωνύμων εταιρειών.

ΘΕΜΑ 5ο: Προέγκριση αμοιβών μελών Δ.Σ. για τη χρήση 2008.

Οικονομικά στοιχεία

- Δείκτης κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο (Δεκέμβριος).

- Δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Ιανουάριος).

Διάφορα

* Τα Καταστήματα Forthnet αναπτύσσονται με ευρυζωνικούς ρυθμούς και έτσι σήμερα Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσουν τα εγκαίνια σε 24 νέα εξειδικευμένα καταστήματα broadband.

* Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα συναντηθεί, στις 08.45, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τους Προέδρους της Ευρωμεσογειακής Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης. Στη συνάντηση θα παραβρεθούν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτρης Σιούφας, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Χανς Γκερτ Πέτερινγκ και ο Πρόεδρος των Αντιπροσώπων της Τυνησίας κ. Χουάν Μεπατζά. Στις 10.30, ο Πρωθυπουργός θα απαντήσει σε ερωτήσεις στη Βουλή, στην ώρα του Πρωθυπουργού, τις οποίες έχουν καταθέσει οι τέσσερις αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

* Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα επισκεφθεί την Άμφισσα, όπου θα προεδρεύσει στην 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Φωκίδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 11.40 στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.

* Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας, σήμερα Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου, θα απαντήσει σε επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: ”Αειφορικός ενεργειακός σχεδιασμός”, στη Βουλή των Ελλήνων, στις 11.30 το πρωί.

Στις 18:00 ο Υπουργός Ανάπτυξης θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της 10ης επετειακής ΚΕΜ παγκόσμιας έκθεσης franchise, στο εκθεσιακό συνεδριακό HELEXPO PALACE, Κηφισίας 39, στο Μαρούσι.

* Η Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σοφία Καλαντζάκου θα παραστεί ως εκπρόσωπος της Ελλάδας, στο Συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας της Ε.Ε. που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 29/2/08 στις Βρυξέλλες. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Συμβουλίου η Υφυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στους ανταποκριτές των Ελληνικών ΜΜΕ.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Δομικός αποπληθωριστής προσωπικής κατανάλωσης (Ιανουάριος).

- Αποπληθωριστής προσωπικής κατανάλωσης (Ιανουάριος).

- Προσωπικές δαπάνες (Ιανουάριος).

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος (Ιανουάριος).

- Ομιλίες μελών της Fed κ. Mishkin, κ. Rosengren, κ. Lockhart, κ. Evans και κ. Poole.

Ευρωζώνη

- Ποσοστό ανεργίας (Ιανουάριος).

- Δείκτης τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

- Δείκτης επιχειρηματικού κλίματος (Φεβρουάριος).

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Φεβρουάριος).

- Οικονομική εμπιστοσύνη (Φεβρουάριος).

- Βιομηχανική εμπιστοσύνη (Φεβρουάριος).

Γερμανία

- Δείκτης τιμών καταναλωτή (Φεβρουάριος).

- Εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή (Φεβρουάριος).

Μεγάλη Βρετανία

- Δείκτης προσφοράς χρήματος Μ4 (Ιανουάριος).

- Καταναλωτική πίστη (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v