Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Creta: Δρομολογεί επέκταση σε 10 νέες αγορές

Tην επέκτασή της σε 10 νέες αγορές, μέσα στα επόμενα 5 χρόνια δρομολογεί η Creta Farm, στοχεύοντας στη δημιουργία μιας πολυεθνικής στον τομέα των αλλαντικών. Στις χώρες υπό αξιολόγηση είναι η Ιταλία, η Αγγλία και η Ρουμανία.

Creta: Δρομολογεί επέκταση σε 10 νέες αγορές
Tην επέκτασή της σε 10 νέες αγορές, μέσα στα επόμενα 5 χρόνια δρομολογεί η Creta Farm, στοχεύοντας στη δημιουργία μιας πολυεθνικής στον τομέα των αλλαντικών.

Στις χώρες υπό αξιολόγηση είναι η Ιταλία, η Αγγλία και η Ρουμανία, ενώ για το σκοπό αυτό διεξάγονται και έρευνες αγοράς καταναλωτών.

Ήδη η εταιρία έχει ξεκινήσει τη δραστηριοποίησή της στις ΗΠΑ, αποσκοπώντας να κερδίσει σημαντικό μερίδιο σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως.

Εν τω μεταξύ, σε λίγο ανακοινώνεται σε Συνέντευξη Τύπου που παραθέτει η Creta Farm σε συνεργασία με την ελληνική καρδιολογική εταιρία η πιστοποίηση που έλαβαν 7 προϊόντα της σειράς Creta Farm Gourmet EVOO Deli Meats από το American Heart Association.

Βασικός ομιλητής είναι ο κ. Δ. Κρεμαστινός καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της ελληνικής καρδιολογικής εταιρίας.

Αλεξ. Γκ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v