Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Ξεκίνησε η τρίτη φάση εισαγωγής του ΚΙΝΟ

Από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2003 ξεκίνησε η τρίτη φάση εισαγωγής του ΚΙΝΟ του ΟΠΑΠ στα πρακτορεία, αρχικά με περιορισμένη χρονική διάρκεια. Επίσης, στις 7/11 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα 9μήνου στις 11 π.μ. τοπική ώρα Ελλάδος.

ΟΠΑΠ: Ξεκίνησε η τρίτη φάση εισαγωγής του ΚΙΝΟ
Από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2003 ξεκίνησε η τρίτη φάση εισαγωγής του ΚΙΝΟ του ΟΠΑΠ στα πρακτορεία, με τη διάθεση του παιχνιδιού στο κοινό αρχικά στο νομό Ρεθύμνου με καθημερινές κληρώσεις (ανά πεντάλεπτο από τη δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου) και αρχικά με περιορισμένη χρονική διάρκεια.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, η επέκταση του παιχνιδιού θα συνεχισθεί τους επόμενους μήνες και σε ορισμένες άλλες γεωγραφικές περιοχές με σταδιακά αυξανόμενη χρονική διάρκεια των καθημερινών κληρώσεων, με στόχο την επέκτασή του σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο στους επόμενους δώδεκα μήνες.

Με βάση τα παραπάνω η εισαγωγή του ΚΙΝΟ δεν αναμένεται να επηρεάσει τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας για την τρέχουσα χρήση.

Επίσης, στις 7 Νοεμβρίου 2003 ο ΟΠΑΠ θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2003 στις 11 π.μ. τοπική ώρα Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v