Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tellas: Ασφαλιστικά μέτρα κατά ΟΤΕ

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του OTE για το θέμα της σύνθετης προσφοράς υπηρεσίας πρόσβασης ΑDSL αλλά και συνδρομής μέσω του πακέτου Conn-X, κατέθεσε πριν από λίγη ώρα και η Tellas.

Tellas: Ασφαλιστικά μέτρα κατά ΟΤΕ
Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του OTE για το θέμα της σύνθετης προσφοράς υπηρεσίας πρόσβασης ΑDSL, αλλά και συνδρομής μέσω του πακέτου Conn-X, κατέθεσε πριν από λίγη ώρα και η Tellas.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες τόσο η FΟRTHnet όσο και η Hellas on Line είχαν καταθέσει ανάλογες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων.

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η ακρόαση των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων των δύο εταιριών, δεν ελήφθη απόφαση και έτσι το θέμα εισέρχεται σε κανονική διαδικασία ακροάσης με αποτέλεσμα το προϊόν να κυκλοφορήσει κανονικά την 1η Οκτωβρίου. Η Tellas επίσης κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της τιμολογιακής πολιτικής του ΟΤΕ στο θέμα, θεωρώντας ότι συμπιέζει το περιθώριο κέρδους, δημιουργώντας προβλήματα στην αγορά.

Ο ΟΤΕ υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει συνδυασμένη προσφορά στο πακέτο καθώς τα μέλη του πωλούνται ξεχωριστά ενώ επιπλέον σε ότι αφορά τα τιμολόγια η υπηρεσία δεν υπόκειται σε ρύθμιση και άρα διαμορφώνει τις τιμές του ανάλογα με το κόστος.

Στ. Ζαχαρός

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v