Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MasterCard:Έκδοση νέας κάρτας σε συνεργασία με ΕFG

Μια σημαντική εξέλιξη για την MasterCard International είναι η επέκταση της συνεργασίας της με την EFG Eurobank Ergasias για την έκδοση της νέας διεθνούς χρεωστικής κάρτας EuroLine Debit Maestro.

MasterCard:Έκδοση νέας κάρτας σε συνεργασία με ΕFG
Μια σημαντική εξέλιξη για την MasterCard International είναι η επέκταση της συνεργασίας της με την τράπεζα μέλος της, την EFG Eurobank Ergasias για την έκδοση της νέας διεθνούς χρεωστικής κάρτας EuroLine Debit Maestro, σύμφωνα με ανακοίνωση της MasterCard International.

Η νέα χρεωστική κάρτα EuroLine Debit Maestro είναι μία διεθνής αναληπτική κάρτα η οποία, επιπλέον θα παρέχει τη δυνατότητα στον πελάτη να πραγματοποιεί αγορές με απευθείας χρέωση του λογαριασμού του, χωρίς να χρειάζεται να έχει μαζί του μετρητά οπουδήποτε και αν βρίσκεται στην Ελλάδα και σ’ ολόκληρο τον κόσμο, προσφέροντας εξυπηρέτηση, αλλά και ασφάλεια.

Όπως δήλωσε ο κ. Γιώργος Σιδέρης, Account Director της MasterCard Europe, ”είναι εξαιρετικά σημαντικό για την MasterCard να επεκτείνει την ήδη επιτυχημένη συνεργασία της με την Eurobank στην Ελλάδα, ιδιαίτερα όταν αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας αποτελεί η νέα κάρτα EuroLine Debit Maestro.

H EuroLine Debit Maestro, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κάθε κατόχου που επιζητά ασφάλεια, εξυπηρέτηση και ευελιξία στις καθημερινές αγορές του”.

Από την πλευρά της Eurobank ο κ. Γιώργος Κοτσολάκης, Εμπορικός Διευθυντής της Eurobank Cards, δήλωσε ” Η Eurobank ως πρωτοπόρα τράπεζα στην ελληνική αγορά προσφέρει πάντα νέα και μοναδικά προϊόντα τα οποία έρχονται να καλύψουν τις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών της.

Έτσι σε συνεργασία με την MasterCard έναν συνεργάτη μας διεθνούς αποδοχής, δημιουργήσαμε μία νέα χρεωστική κάρτα, την EuroLine Debit Maestro, ώστε να προσφέρουμε ένα ακόμη πρωτοποριακό προϊόν το οποίο απαλλάσσει τον κάτοχο από το άγχος της μεταφοράς μετρητών προσδίδοντας την απαιτούμενη ασφάλεια και τη διεθνή αποδοχή σε ΑΤΜs και καταστήματα, ενώ ταυτόχρονα δίνει στον πελάτη πρόσβαση σε παροχές που μόνο η Eurobank προσφέρει”

Η Euroline Debit Maestro, έχει σημαντικά πλεονεκτήματα, τα οποία την ανάγουν στο μέσο πληρωμής που προτιμά κάθε σύγχρονος χρήστης καρτών εξασφαλίζοντάς του εξυπηρέτηση και ασφάλεια στις καθημερινές συναλλαγές και μάλιστα χωρίς να επιβαρύνεται με επιτόκιο ή συνδρομή, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η Euroline Debit Maestro δίνει πρόσβαση στα παρακάτω:

α) αναλήψεις μετρητών σε πάνω από 900.000 ΑΤΜ με το σήμα Maestro & Cirrus ανά τον κόσμο

β) αγορές εντός και εκτός Ελλάδος, όπου υπάρχει POS με το σήμα Maestro, είτε με την χρήση του PIN όπου ζητείται, είτε με την υπογραφή του χρεωστικού δελτίου που εκδίδει το POS

γ) συμμετοχή σε προνόμια υγείας, μέσω του προγράμματος Health Plus & Kids Health Plus, που προσφέρεται από τη Eurobank Cards σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών και το οποίο παρέχει στον ίδιο και τα παιδιά του ιδιαίτερα σημαντικές εκπτώσεις στις υπηρεσίες του Ομίλου, όπως τα εξωτερικά ιατρεία και τις διαγνωστικές εξετάσεις

δ) συμμετοχή στο πρόγραμμα Dental Plan, που προσφέρεται από τη Eurobank Cards σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς και εξασφαλίζει στον κάτοχο και τα παιδιά του τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε οδοντιατρική εργασία στο 50% της αξίας

ε) 24ωρη πρόσβαση σε όλα τα εναλλακτικά κανάλια της Eurobank, για καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών.

Συγκεκριμένα, ο πελάτης αποκτά πρόσβαση:

• στα ΑΤΜ της Eurobank

• στο EuroPhone Banking, την Υπηρεσία Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Eurobank, με ένα απλό τηλεφώνημα στο 801-111-1144, ή στο 210-9555000 (από κινητό ή το εξωτερικό) και

• στο e–banking της Eurobank, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη αίτηση σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα Eurobank, ή με ένα απλό τηλεφώνημα στο 801-111-1144, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eurobank.gr

Ανάλογα με το κανάλι που χρησιμοποιεί, ο κάτοχος της νέας κάρτας EuroLine Debit Maestro μπορεί να κάνει

• Αναλήψεις μετρητών από τον τραπεζικό του λογαριασμό

• Ερώτηση υπολοίπου

• Καταθέσεις μετρητών

• Πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ, TELLAS, FORTHNET

• Μεταφορές χρημάτων μεταξύ των τραπεζικών του λογαριασμών στη Eurobank

• Αλλαγή κωδικού αριθμού PIN της κάρτας του

• Εκδοση μπλοκ επιταγών

• Χρηματιστηριακές συναλλαγές

κ.α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v