Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚτΠ: Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού ΣΤΥ e-School

Πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη, προκηρύσσει την Τρίτη 7/6 η ΚτΠ ΑΕ για το έργο ”Παροχή Υπηρεσιών Συµβούλου Τεχνικής Υποστήριξης (ΣΤΥ) για το έργο ’Σχεδιασµός & Ανάπτυξη Υποδοµών & Προηγµένων Υπηρεσιών για την Υλοποίηση του e-School’”.

ΚτΠ: Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού ΣΤΥ e-School
Πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη, προκηρύσσει την Τρίτη 7 Ιουνίου η Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ ΑΕ) για το έργο ”Παροχή Υπηρεσιών Συµβούλου Τεχνικής Υποστήριξης (ΣΤΥ) για το έργο ’Σχεδιασµός & Ανάπτυξη Υποδοµών & Προηγµένων Υπηρεσιών για την Υλοποίηση του e-School’”.

Όπως ανακοινώθηκε, δικαίωµα συµµετοχής στο διαγωνισµό, έχουν Φυσικά ή νοµικά πρόσωπα της ηµεδαπής ή της αλλοδαπής ή Ενώσεις/Κοινοπραξίες αυτών, που έχουν αποδεδειγµένες ικανότητες, εξειδικευµένες γνώσεις και σηµαντική εµπειρία στους τοµείς:

• παροχής συµβουλευτικών υπηρεσιών στο χώρο των ΤΠΕ,

• σχεδιασµού και διαχείρισης έργων υλοποίησης πληροφοριακών συστηµάτων

και που πληρούν τους όρους που καθορίζονται στις παραγράφους Β.2.2 και Β.2.3.

Η χρονική διάρκεια εκτέλεσης του έργου θα είναι 36 µήνες, ο δε προϋπολογισµός του ανέρχεται στις 152.000,00 ευρώ, συµπεριλαµβανοµένου του ΦΠΑ.

Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί την 29/06/2005, ηµέρα Τετάρτη και ώρα 16.00 στην έδρα της ”Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.”, Θεοφιλοπούλου 18 και Μεναίχµου – Νέος Κόσµος.

Η εγγύηση συµµετοχής στον διαγωνισµό ορίζεται στο 5% επί του συνολικού προϋπολογισµού του έργου, συµπεριλαµβανοµένου του Φ.Π.Α, ήτοι 7.600 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v