Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Εγκαινιάστηκε το Mediterranean Cosmos

Τα επίσημα εγκαίνια του Mediterranean Cosmos, του μεγαλύτερου εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου της Ελλάδας, το οποίο ανήκει στις εταιρίες LAMDA Development (60,1%) και Sierra - Charagionis (39,9%)πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2005.

Lamda: Εγκαινιάστηκε το Mediterranean Cosmos
Τα επίσημα εγκαίνια του Mediterranean Cosmos, του μεγαλύτερου εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου της Ελλάδας, το οποίο ανήκει στις εταιρίες LAMDA Development (60,1%) και Sierra - Charagionis (39,9%)πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2005.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με 214 καταστήματα που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων 37 εστιατόρια και καφέ, πολυκινηματογράφο (11 οθόνες), υπεραγορά σουπερμάρκετ, 2.600 θέσεις στάθμευσης, καθώς και παιδότοπο, χώρους βρεφικής φροντίδας, γραφείο πληροφοριών, τράπεζες, φαρμακείο, καθαριστήριο, κομμωτήριο, φωτογραφείο, εκκλησία, και υπηρεσίες για άτομα με ειδικές ανάγκες, το Mediterranean Cosmos απευθύνεται σε καταναλωτές κάθε ηλικίας προσφέροντας άνεση και υψηλές προδιαγραφές προϊόντων και υπηρεσιών.

Ταυτόχρονα, δημιουργώντας περίπου 2.500 θέσεις εργασίας, θα συμβάλλει ουσιαστικά στη γενικότερη κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται, πως στη γιορτή των εγκαινίων του Κέντρου που έφερε την ατμόσφαιρα των ευρωπαϊκών μητροπολιτικών αγορών στη Θεσσαλονίκη παραβρέθηκαν περισσότεροι από 2.500 προσκεκλημένοι και εκπρόσωποι του πολιτικού, εκκλησιαστικού, πνευματικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου.

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, η εκδήλωση αποτέλεσε ένα μοναδικό πολιτιστικό γεγονός και παράλληλα μια γιορτή χαράς και διασκέδασης, προσφέροντας στο κοινό μια πρώτη εικόνα του τρόπου λειτουργίας και των παροχών του Κέντρου.

Οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν σε όλα τα σημεία του Mediterranean Cosmos και περιηγήθηκαν στα καταστήματα και τους χώρους ψυχαγωγίας και εστίασης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τελετή αγιασμού, από τους Μητροπολίτες Πέργης, κ.κ. Ευάγγελο και Τυρολόης και Σερεντίου, κ.κ. Παντελεήμωνα, ενώ ακολούθησε πληθώρα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι κ.κ. Δημήτρης Σιούφας, Υπουργός Ανάπτυξης, Νικόλαος Τσιαρτσιώνης, Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Βασίλης Καρτάλης, Δήμαρχος Πυλαίας, Απόστολος Ταμβακάκης, Πρόεδρος της LAMDA Development, Λάμπρος Αναγνωστόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development και Θεόδωρος Χαραγκιώνης, Πρόεδρος της Sierra - Charagionis.

Τέλος, αναφέρεται, πως η εκδήλωση κορυφώθηκε στο χώρο του αμφιθεάτρου με μια φαντασμαγορική παράσταση από το πολυμελές σχήμα του Valerio Festi και της Monica Maimone, ενώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η υπαίθρια και εντός κλειστού χώρου έκθεση φωτογραφίας των αδελφών Γιώργου & Γιάννη Ζαρζώνη.

Οι πύλες των εμπορικών καταστημάτων ανοίγουν επίσημα στο κοινό, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v