Να μη σας τύχει και χρειαστείτε τον ΟΤΕ!

Την ώρα που η Ελλάδα έχει τα χαμηλότερα ποσοστά διείσδυσης των πολιτών στο Ιnternet και τις ακριβότερες τιμές χρήσης του Διαδικτύου στον κόσμο, ο ΟΤΕ αποφασίζει να αυξήσει κατά... 70% τις τιμές της απλής σύνδεσης. Αν δεν πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα πανικού για τα αποτελέσματα του Οργανισμού, τότε είναι σίγουρα κακόγουστο αστείο...

Να μη σας τύχει και χρειαστείτε τον ΟΤΕ!
Την ώρα που η Ελλάδα έχει τα χαμηλότερα ποσοστά διείσδυσης των πολιτών στο Ιnternet και τις ακριβότερες τιμές χρήσης του Διαδικτύου στον κόσμο, ο ΟΤΕ αποφασίζει να αυξήσει κατά... 70% τις τιμές της απλής σύνδεσης.

Αν δεν πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα πανικού για τα αποτελέσματα του Οργανισμού, τότε είναι σίγουρα κακόγουστο αστείο...

Μας λένε ότι το έκαναν γιατί θέλουν να ”σπρώξουν” τον κόσμο στο ADSL, αφού στο μεταξύ έχουν μειώσει κατά 50% τις τιμές του γρήγορου Ιnternet.

Ξεχνούν ότι εξακολουθούμε να είμαστε από τους ακριβότερους στην Ευρώπη! Αν έτσι εννοούμε ως χώρα την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Αγαπητέ κύριε Βουρλούμη! Για ποια ανάπτυξη του ADSL μιλάμε; Σας έχει τύχει να πάθει βλάβη το δίκτυο στις 9 το βράδυ και να πρέπει να λάβετε ή να στείλετε κάποιο e–mail; Χάσατε, κύριε πρόεδρε!

Διότι ο ΟΤΕ είναι Οργανισμός του Δημοσίου και οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν δουλεύουν το βράδυ. Φοβούνται οι άνθρωποι τα φαντάσματα και πολύ καλά κάνουν. Αν, μάλιστα, η βλάβη σας βρει Παρασκευή βράδυ στις 9 η ώρα, ζήτω που καήκατε!

Έχετε, κύριε Βουρλούμη, αγοράσει εξοπλισμό από τον ΟΤΕ για ADSL; Ο υπογράφων το έχει ήδη κάνει και έχει ήδη πάρει απόφαση να είναι πιο προσεκτικός, στο μέλλον, στις επιλογές του.

Προσπαθήσατε, κύριε πρόεδρε, να επικοινωνήσετε με την αρμόδια υπηρεσία των τεχνικών για να ζητήσετε κάποια συμβουλή (επειδή αυτό επιβάλλεται και όχι επειδή δεν είχατε κάτι άλλο καλύτερο να κάνετε) Σάββατο; Κακώς, κύριε πρόεδρε.

Θα πρέπει να περιμένετε υπομονετικά να γυρίσουν οι δείκτες του ρολογιού, να περάσουν οι ώρες, να ξημερώσει Κυριακή πρωί και να ”προλάβετε” να μιλήσετε με τους υπαλλήλους του ΟΤΕ εντός των στενών προκαθορισμένων ορίων!

Γιατί οι άνθρωποι δουλεύουν Κυριακή και όχι Σάββατο; Θα σας γελάσουμε. Ίσως επειδή την Κυριακή υπάρχει έξτρα αμοιβή. Τι να σας πούμε; Δεν ξέρουμε κάτι περισσότερο. Φανταζόμαστε ότι εσείς, ως πρόεδρος του Οργανισμού, θα ξέρετε κάτι σχετικά.

Όταν ζητάτε λεφτά από τους καταναλωτές, κύριε Βουρλούμη, θα πρέπει και να είστε έτοιμοι να τους εξυπηρετήσετε.

Δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τους συλλογισμούς κάποιων που ισχυρίζονται ότι με την απόφαση της αύξησης των τιμών στο απλό Ιnternet θα αυξήσετε τα έσοδά σας. Μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και όχι.

Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι η πολιτική αυτή δείχνει αδυναμία...

Θανάσης Μαυρίδης

[email protected]


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v