ΕΛΤΕΧ- Ακτωρ: Εγκρίθηκε το σχέδιο αναδιάρθρωσης

Εγκρίθηκε από τις σημερινές γενικές συνελεύσεις της Ελληνικής Τεχνοδομικής και της Άκτωρ, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με απαρτία 72% και 72,64% αντίστοιχα η αναδιάρθρωση του ομίλου. Με βάση τη σχέση ανταλλαγής κάθε μέτοχος της Άκτωρ για κάθε 15 μετοχές που κατέχει θα λάβει 11 μετοχές της Ελληνικής Τεχνοδομικής.

ΕΛΤΕΧ- Ακτωρ: Εγκρίθηκε το σχέδιο αναδιάρθρωσης
της Αντιόπης Σχοινά

Εγκρίθηκε από τις σημερινές γενικές συνελεύσεις της Ελληνικής Τεχνοδομικής και της Άκτωρ, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με απαρτία 72% και 72,64% αντίστοιχα η αναδιάρθρωση του ομίλου.

Το σχέδιο αναδιάρθρωσης προβλέπει την απόσχιση του κατασκευαστικού κλάδου της Άκτωρ και την εισφορά του στη μη εισηγμένη Τρίγωνο που παίρνει και το όνομα Άκτωρ και τη μεταβίβαση των υπόλοιπων δραστηριοτήτων της εταιρείας στη μητρική Ελληνική Τεχνοδομική.

Το σχέδιο συγχώνευσης προβλέπει ότι κάθε μέτοχος της Άκτωρ για κάθε 15 μετοχές που κατέχει θα πάρει 11 μετοχές της Ελληνικής Τεχνοδομικής, ενώ για τους μετόχους της τελευταίας δεν υπάρχει κάποια αλλαγή.

Σημειώνεται ότι μετά την έγκριση των γενικών συνελεύσεων, ακολουθεί η έγκριση από το ΥΠΑΝ, η οποία αναμένεται άμεσα και θα σημάνει αυτόματα το τέλος εποχής για την μετοχή της Άκτωρ στο ταμπλό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v