Eurobank: Με παρατεταμένο ωράριο στο ”The Mall”

Με παρατεταμένο ωράριο θα λειτουργεί το κατάστημα της EFG Eurobank – Ergasias στο εμπορικό κέντρο ”The Mall”, ενώ θα παραμένει ανοικτό και το Σάββατο. Στη συμφωνία αυτή κατέληξαν σήμερα το απόγευμα η διοίκηση της τράπεζας και αντιπροσωπευτικό σωματείο εργαζομένων της.

Eurobank: Με παρατεταμένο ωράριο στο ”The Mall”
του Γ. Μαντέλα

Με παρατεταμένο ωράριο θα λειτουργεί το κατάστημα της EFG Eurobank – Ergasias στο εμπορικό κέντρο ”The Mall”, ενώ θα παραμένει ανοικτό και το Σάββατο.

Στη συμφωνία αυτή, η οποία πήρε τη μορφή επιχειρησιακής σύμβασης, κατέληξαν σήμερα το απόγευμα η διοίκηση της τράπεζας και αντιπροσωπευτικό σωματείο εργαζομένων της.

Το σχετικό έγγραφο διαβιβάσθηκε ήδη στο υπουργείο Απασχόλησης και στην Επιθεώρηση Εργασίας κι όπως υποστηρίζουν από την πλευρά της EFG Eurobank παρέχει απόλυτη νομική κάλυψη, αφού ”η επιχειρησιακή σύμβαση υπερισχύει της κλαδικής”, όπως υποστηρίζεται χαρακτηριστικά.

Διευκρινίζεται ότι για το σκοπό αυτό προβλέφθηκαν ειδικά οικονομικά μπόνους (για την ακρίβεια, θα δίνονται επιπλέον 230 ευρώ μηνιαίως στους εργαζόμενους), ενώ οι ώρες απασχόλησης θα είναι 35, αντί των ισχυόντων 37.

Εννοείται ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα θα εργάζονται δύο βάρδιες, από τις 9.30 το πρωί έως τις 4.30 το απόγευμα, ενώ το Σάββατο το κατάστημα θα λειτουργεί από τις 9.15 έως τις 2.30.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται τώρα η αντίδραση της ΟΤΟΕ, η Εκτελεστική Γραμματεία της οποίας συνεδριάζει τώρα για αυτό το θέμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v