Τι λέει η Sistema για διαπραγματεύσεις με Intracom

Επιβεβαιώνει τις διαπραγματεύσεις με την Intracom η Sistema, η οποία παράλληλα σημειώνει πως δεν έχει ακόμη επέλθει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο εταιριών, ενώ επισημαίνει πως στην παρούσα φάση η έκβαση των συζητήσεων δεν μπορεί να προκαθοριστεί.

Τι λέει η Sistema για διαπραγματεύσεις με Intracom
Επιβεβαιώνει τις διαπραγματεύσεις με την Intracom η Sistema, η οποία παράλληλα σημειώνει πως δεν έχει ακόμη επέλθει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο εταιριών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η CSFB στο πρωινό της report (με ημερομηνία 8 Φεβρουαρίου), κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης προς τους επενδυτές η διοίκηση της Sistema ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις με την Intracom συνεχίζονται, ενώ συμπλήρωσε πως όπως είναι τα πράγματα στην παρούσα φάση η έκβαση των συζητήσεων δεν μπορεί να προκαθοριστεί.

Η CSFB επισημαίνει ότι το ενδιαφέρον της Sistema επικεντρώνεται στον τηλεπικοινωνιακό άξονα της Intracom.

Η διοίκηση της Sistema ανέφερε επίσης πως εξετάζει μια σειρά από deals, εκτός τηλεπικοινωνιακού κλάδου, όπως άλλωστε είχε αναφερθεί κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με αφορμή τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2005, σημειώνοντας ότι αναμένεται να ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του έτους.

Ειδικότερα, σημείωσε πως βρίσκεται και σε μια σειρά διαπραγματεύσεων όσον αφορά πετρελαϊκές εγκαταστάσεις, σημειώνοντας ότι αναμένει την οριστικοποίηση των συζητήσεων η οποία και θα καθορίσει τη μελλοντική πορεία της εταιρίας στον τομέα των πετρελαίων (είτε αναπτύσσοντάς την περαιτέρω, είτε αποεπενδύοντας).

Η Credit Suisse θέτει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Sistema στα 26,10 δολάρια Αμερικής, συνιστώντας ”neutral”, ενώ η κεφαλαιοποίηση της εταιρίας φτάνει στα 12 δισ. δολάρια Αμερικής, με την τρέχουσα τιμή της μετοχής να διαμορφώνεται στα 24,90 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v