Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Νέα συμφωνία με ZTE για προμήθεια εξοπλισμού

Την τρίτη κατά σειρά συμφωνία για προμήθεια εξοπλισμού υπέγραψαν ο κινεζικός κολοσσός τηλεπικοινωνιών ZTE Corporation και ο ΟΤΕ. Η συμφωνία προβλέπει την προμήθεια εξοπλισμού για ADSL συνολικής χωρητικότητας 100.000 συνδρομητών και θα βοηθήσει παράλληλα την επέκταση τον υπηρεσιών του Οργανισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όμορες χώρες.

ΟΤΕ: Νέα συμφωνία με ZTE για προμήθεια εξοπλισμού
του Σταμάτη Ζαχαρού

Την τρίτη κατά σειρά συμφωνία για προμήθεια εξοπλισμού υπέγραψαν ο κινεζικός κολοσσός τηλεπικοινωνιών ZTE Corporation και ο ΟΤΕ.

Η συμφωνία προβλέπει την προμήθεια εξοπλισμού για ADSL συνολικής χωρητικότητας 100.000 συνδρομητών και θα βοηθήσει παράλληλα την επέκταση τον υπηρεσιών του Οργανισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όμορες χώρες, σύμφωνα με ανακοίνωση της κινεζικής εταιρίας.

Υπενθυμίζεται ότι η ZTE και ο ΟΤΕ έχουν ήδη υπογράψει και υλοποιήσει δύο συμβόλαια. Το πρώτο υπεγράφη πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αφορούσε την ανάπτυξη δικτύου ADSL σε 16 σημεία στην Αθήνα, ενώ το δεύτερο υπεγράφη το Μάιο του 2005 και αφορούσε την επέκταση του δικτύου.

Στο τέλος του 2005 η ZTE υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 23 εκατ. ευρώ με την Telepassport για την παροχή εξοπλισμού που αφορά την τεχνολογία IPTV, συμφωνία όμως που για άγνωστους λόγους δεν έχει ξεκινήσει ακόμη να υλοποιείται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v