Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 23 2017

Σφηνάκια για Eurobank και Alpha Grissin

Σφηνάκια για Eurobank και Alpha Grissin

EUROBANK-ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ: Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η διοίκηση της τράπεζας για το πώς και σε ποιο βαθμό θα υποκαταστήσει τα βασικά εποπτικά κεφάλαια που θα απωλέσει από το γεγονός ότι από 1/1/2018 οι προνομιούχες μετοχές δεν συνυπολογίζονται στον δείκτη Common Equity Tier I.

Η έκδοση υπό αίρεση ομολόγων αποτελεί μία από τις εξεταζόμενες λύσεις. Δεν είναι, όμως, η πρώτη επιλογή, λόγω του «αλμυρού» κόστους που θα έχει μια τέτοια έκδοση.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν αργότερα μέσα στη χρονιά, αφού ληφθεί υπόψη σειρά παραμέτρων.

 

ALPHA GRISSIN: Παρά την παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο «για προσωπικούς λόγους», παραμένουν στο δυναμικό της εισηγμένης εταιρείας οι κ.κ. Δ. Παρθένης και Μ. Καπενεκάκης.

 

ΧΑ: Οι τελευταίες πολιτικές, οικονομικές και διεθνείς εξελίξεις έχουν εντείνει το ενδιαφέρον του κόσμου για το χρηματιστήριο και τα επενδυτικά προϊόντα γενικότερα. 

Έτσι, χαρακτηριατικά μεγάλη προσέλευση κοινού υπήρξε στην τετράωρη(!) εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη (στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Money Show) ο Σύνδεσμος Επενδυτών Διαδικτύου, η Nuntius Χρηματιστηριακή και το Neoforum.

Στα αξιοσημείωτα και ο θερμός χαιρετισμός για την εκδήλωση από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v