Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Πειραιώς και το roadshow που αρχίζει στο Λονδίνο

Ποιους βλέπει σήμερα στο Λονδίνο η Πειραιώς. Το στοίχημα της εισόδου long only funds στην ΑΜΚ και οι διαθέσεις των hedge funds με θέση σε μετοχή και warrant.

H Πειραιώς και το roadshow που αρχίζει στο Λονδίνο

Ραντεβού με επενδυτές έχει σήμερα, Δευτέρα, η Τράπεζα Πειραιώς στο Λονδίνο στην πρώτη παρουσίασή της μετά την επίσημη ανακοίνωση της πρόθεσής της να προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου ως 1,75 δισ. ευρώ και τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων 2013.

Ο διευθύνων σύμβουλος κ. Θωμόπουλος και ο CFO του ομίλου θα συναντήσουν πελάτες της Goldman Sachs.

Παρότι η αύξηση κεφαλαίου δεν θα έχει εγγύηση κάλυψης, όπως διευκρίνισε η διοίκηση της τράπεζας στην τηλεδιάσκεψη της περασμένης Παρασκευής, υπάρχει ισχυρό ενδιαφέρον τόσο από hedge funds όσο και από long only emerging funds.

Και η αυξημένη συμμετοχή των τελευταίων είναι και το μεγάλο στοίχημα, όχι μόνο για την Πειραιώς αλλά και για ολόκληρη τη χρηματιστηριακή αγορά.

Hedge funds με μεγάλες υφιστάμενες θέσεις στη μετοχή και στα warrants της Πειραιώς προτίθενται να συμμετάσχουν μεν στην αύξηση, όχι όμως με τον πυρετό του περασμένου καλοκαιριού.

Ρόλο κλειδί για το ύψος της συμμετοχής τους θα έχει η τιμή διάθεσης σε σχέση με την τιμή της επόμενης άσκησης των warrants.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v