Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 30 2012

Παρακολουθεί κανείς το ΤΤ;

Παρακολουθεί κανείς από τους αρμόδιους τι γίνεται με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο; «Καρφωμένη» στο -29,71% η μετοχή του Τ.Τ., καθώς μεγάλο μέρος της «μαρίδας» φέρεται να πετά τα χαρτιά από το παράθυρο.

Φοβούμενοι, υποθέτουμε, το προηγούμενο της ΑΤΕbank, που βρήκε μερικές εκατοντάδες μετόχων και μικροεπενδυτών με «χαρτιά ταπετσαρίας» για… το σαλόνι του σπιτιού τους.

Το σημερινό 30άρι του Τ.Τ. έχει προηγούμενο, όπως εύκολα φαίνεται από το διάγραμμα της μετοχής.

Προδιαγεγραμμένη, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, η πορεία και της τράπεζας και κατ’ επέκταση της μετοχής σε βάρος, φοβούμεθα, εκατοντάδων μικροεπενδυτών.

Το ερώτημά μας εύλογο, εάν όλα αυτά παρακολουθούνται από τους αρμόδιους τη στιγμή όπου στο ετήσιο διάγραμμα της μετοχής αποτυπώνεται όλο αυτό το «παιχνίδι».

Χρηματιστηριακή πηγή επιμένει πως στα σημερινά ελάχιστα υπάρχει αγοραστής. Άλλες ισχυρίζονται πως έχουμε ακόμη ένα ξεφόρτωμα σε βάρος μικροεπενδυτών στα «πρότυπα» της ΑΤΕbank.

Το πιο ανησυχητικό, κατά την εκτίμησή μας, είναι πως ουδείς αισθάνεται έστω την ηθική ανάγκη να αιτιολογηθεί για όσα συμβαίνουν στο ταμπλό.


ΥΓ.: Σε αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του Τ.Τ. προχώρησαν οι αρμόδιοι.

Όταν είχαν ΗΔΗ αλλάξει χέρια 1.240.669 μετοχές (αξίας 208.432 ευρώ) και μετά από σχεδόν 2,5 ώρες συνεδρίασης.

Και όταν μάλιστα υπήρχε το προηγούμενο  πάθημα της 31ης/7.

Ενίοτε το κάλλιο αργά παρά ποτέ ΔΕΝ είναι αρκετό. Όταν μάλιστα έχουν χαθεί μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε βάρος μικρομετόχων, μικροεπενδυτών και όσων δεν έχουν επαρκή κι έγκαιρη ή εκ των έσω πληροφόρηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v