Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 28 2017

ΕΤΕ: Οι αλλαγές στο ΔΣ και η έγκριση του deal για Εθνική Ασφαλιστική

ΕΤΕ: Οι αλλαγές στο ΔΣ και η έγκριση του deal για Εθνική Ασφαλιστική

ΤΧΣ - Εθνική Ασφαλιστική: Υπό την αίρεση της έγκρισης από το ΤΧΣ, θα ανακοινωθεί, εντός των προσεχών ωρών/ημερών, η επί της αρχής συμφωνία μεταξύ Εθνικής και κοινοπραξίας Calamos-Exin Partners για την απόκτηση από την τελευταία του 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η έγκριση από το ΤΧΣ αναμένεται να δοθεί στην τακτική γενική συνέλευση της 30ής Ιουνίου και θα ακολουθήσει η υπογραφή της συμφωνίας.

 

Εθνική - αλλαγές στο Δ.Σ: Ούτε ένα, ούτε δύο… Τέσσερα νέα μέλη για το Διοικητικό της Συμβούλιο πρέπει να βρει, τους επόμενους μήνες, η τράπεζα.

Πέραν του Δ. Δημόπουλου, ο οποίος έχει δρομολογήσει την αποχώρησή του από τη θέση του εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ., εκκρεμεί η αντικατάσταση δύο μη εκτελεστικών μελών: του πρόσφατα παραιτηθέντος κ. Στ. Κούκου και ενός ακόμη μέλους, που δεν πρόλαβε να κλείσει χρόνο και θέλει να φύγει, του κ. Λορεντζιάδη.

Προσθέστε στα παραπάνω και την ανάγκη εξεύρεσης νέου μη εκτελεστικού προέδρου του Δ.Σ. ως το τέλος του έτους, όταν και προανήγγειλε ότι θα αποχωρήσει ο κ. Τ. Θωμόπουλος.

Το πότε θα έρθουν οι αντικαταστάτες δεν είναι ακόμη ορατό. Στην επικείμενη γενική συνέλευση, πάντως, δεν αναμένονται προτάσεις για νέα μέλη.

ΥΓ. Ως φαβορί για να καλύψει το κενό που άφησε η Φωτεινή Ιωάννου αποχωρώντας για την Πειραιώς ακούγεται όνομα με… οικογενειακή ιστορία στην Εθνική. Φέρεται, μάλιστα, να του προτάθηκε θέση Βοηθού Γενικού Διευθυντή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v