Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 14 2017

Μικρά τινά για τη συνεδρίαση

FTSE 20: Στο διάγραμμα (με στοιχεία του Ηλία Ζαχαράκη/Fast Finance) είναι εμφανείς όλες οι σημαντικές τεχνικές τιμές, που χρήζουν προσοχής και στο ενδεχόμενο της συνέχισης της ανοδικής κίνησης και στην περίπτωση διόρθωσης. 



ΕΤΕ: Ολο και κοντύτερα στην Αlpha Bank, θα δοθεί "μάχη" για την πρωτιά στον κλάδο. Στα 3,40 δισ. η αποτίμηση (έναντι 3,54 δισ. της Αlpha Bank). Τεχνικά "βλέπει" τα 0,40 ως πρώτο στόχο.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Με αντεπίθεση εβδομάδος ξεπέρασε-σε αποτίμηση- την Eurobank, με το μεγάλο στοίχημα των traders η επίτευξη του στόχου των 0,30 ευρώ (τιμή της τρίτης αμκ) θυμίζοντας πως είναι η μόνη από τις τέσσερις συστημικές που δεν έχει "δει" την τιμή της αμκ. 

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ:  Νέο υψηλό στα 8,67 με άνοιγμα από τα 8,43 καταρρίπτοντας πανεύκολα το χθεσινό υψηλό των 8,44 ευρώ. Το 9άρι είναι θέμα χρόνου και συγκυρίας να επιτευχθεί. 



GRIVALIA: Και μόνο οι βασικοί μέτοχοι προκαλούν... δέος. Fairfax με 51,37%, Fidelity με 4,99%, Wellington με 11,1% και πρόσφατα με 5% η Pimco. Διαβάζω στην ανακοίνωση της Grivalia σχετικά με την απόκτηση του ακινήτου "Ολυμπος Νάουσα" (από την Eurobank)έναντι 5,5 εκατ. ευρώ πως "...η Grivalia Hospitality συνεχίζει να αξιολογεί και να εξετάζει και άλλες επενδύσεις στον τουριστικό τομέα στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της για δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για τους μετόχους της". Ενδιαφέρουσα η στροφή της εισηγμένης προς το hoteling/τουρισμό. 

ΙΝΤΡΑΚΟΜ: Με αυξημένες συναλλαγές πάνω από τα 0,60 ευρώ. Ακολουθεί η έτερη του ομίλου Intralot με άνοδο προς τα 1,30 ευρώ, επίσης με υψηλό τζίρο. 

ΧΑΛΚΟΡ: Η Viohalco έδωσε την κίνηση έως τα 3,18 ευρώ (στις 6/7) για να διορθώσει έως τα 2,82 ευρώ. Μετακύληση ρευστότητας στην Χαλκόρ που έρχεται από σημαντική υποχώρηση (μείον 10,68% σε εβδομαδιαίο) με πιθανή την αντίδραση προς τα 0,78-0,80 ευρώ. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v