Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 22 2017

Ο «Τειρεσίας» των telecoms και το... γνήσιο της υπογραφής!

Ο «Τειρεσίας» των telecoms και το... γνήσιο της υπογραφής!

Μέσω διαρροών και όχι επίσημης ανακοίνωσης επέλεξε η Ενωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) να μας ενημερώσει πως από Δευτέρα ξεκινάει η λειτουργία της ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ.

Η τελευταία ιδρύθηκε από τις τέσσερις εταιρείες κινητής, με στόχο να διατηρεί το λεγόμενο «αρχείο κακοπληρωτών» ώστε να εντοπίζονται όσοι αλλάζουν συχνά πάροχο, αφήνοντας φέσι στον προηγούμενο. 

Στο αρχείο που θα διατηρεί η ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ και θα έχουν πρόσβαση οι τέσσερις εταιρείες (Cosmote, Vodafone, Wind, Cyta Hellas) θα εντάσσονται συνδρομητές μόνο εφόσον έχουν οφειλή ίση ή μεγαλύτερη των 200 ευρώ, η οποία έχει καταστεί ληξιπρόθεσμη για πάνω από 90 ημέρες. Στο αρχείο θα μπαίνουν μόνο οι συνδρομητές που δεν έχουν προβεί σε διακανονισμό ή εξόφληση οφειλών καθώς και οι συνδρομητές με ληξιπρόθεσμη οφειλή συνεπεία μη πληρωμής κανενός λογαριασμού και αποσύνδεση ή μεταφορά σε άλλο δίκτυο μέσω φορητότητας.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως, όπως προβλέπει ο νόμος, δίνεται η δυνατότητα στους συνδρομητές να ζητήσουν τη μη μετάδοση των στοιχείων που διατηρεί η ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ στις εταιρείες. Ομως, χρειάζεται και γνήσιο υπογραφής από τα ΚΕΠ!

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v