Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 23 2018

Πώς εξηγείται η... αναβάθμιση της τουρκικής προκλητικότητας

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην περιοχή μας...

Η στήριξη της Γερμανίας είναι σαφής και δεδομένη, δήλωσε η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έθεσε το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο.

Ο... τίτλος των όσων ακολούθησαν τη συνάντηση των δύο, μετά την άτυπη 4μερή, όπως αναφέρεται σε σχετικό θέμα του Euro2day.gr.

Αυτό σε μία συγκυρία που η Τουρκία αναβαθμίζει την επιθετικότητά της στο... μέτωπο της Κύπρου, εμποδίζοντας (ακυρώνοντας, προσώρας) το έργο της ΕΝΙ, ιταλικού κολοσσού, χώρας-μέλους της Ε.Ε και της Ευρωζώνης.

Οι τελευταίες εξελίξεις, ακόμη πιο κρίσιμες, καθώς ανεβάζουν και άλλο το θερμόμετρο, που στέκονται... ευκαιρία για συγκεκριμένους κύκλους σε Αθήνα και Λευκωσία να φτάσουν μέχρι το σημείο να θριαμβολογήσουν κιόλας για το γεγονός ότι η Τουρκία και ο Ταγίπ Ερντογάν «δείχνουν τα δόντια» τους.

Για όποιον ενδιαφέρεται, παραπέμπω για περισσότερα στον έγκυρο συνάδελφο και νουνεχή αναλυτή Νίκο Μελέτη και στο άρθρο του: Οταν ο κατευνασμός της Τουρκίας γίνεται υποταγή: Οι "Αθλιοι" Αθηνών και Λευκωσίας. Από το mignatiou.com.

Αλλά και μία εξήγηση για την «εθνικιστική στροφή Ερντογάν με στόχο μία νέα θητεία». Από το Euro2day.gr.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v