Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 7 2008

ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Από Σεπτέμβριο τα σπουδαία για τις καταγγελίες περί κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης  στην μπίρα.
Για να δούμε τι φασούλι (ή τι φασούλια) μπορεί να βγάλει το σακούλι της Επιτροπής Ανταγωνισμού αναφορικά με τον κλάδο της μπίρας. Καλά ενημερωμένες επιχειρηματικές πηγές ανάφεραν πως η τελική εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού είναι ένα βήμα πριν από την καθαρογράφησή της και δύο προτού σταλεί ανώτερα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για τα περαιτέρω. Οι ίδιες πηγές σημείωναν με νόημα, πως "η μακρά σε διάρκεια και σε βάθος έρευνα που διενεργήθηκε σε άπασα την επικράτεια δ ε ν θα πάει χαμένη, καθώς τα ευρήματα και τα στοιχεία που οδηγούν σε αποδείξεις είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα".
  Στην αγορά αποτελεί κοινή εκτίμηση πως αρκετοί είναι αυτοί που… κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και αναμένουν με εύλογο ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης.
  Μίας διαδικασίας ελέγχου των συνθηκών που επικρατούν στην εγχώριο αγορά μπίρας που ξεκίνησε την άνοιξη του 2005 έπειτα από καταγγελία των υπευθύνων της Ζυθοποιίας Μακεδονίας - Θράκης για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Άλλες πηγές εκτιμούσαν πως σημείο-κλειδί στην τελική απόφαση θα διαδραματίσουν οι… μονάδες ψ ύ ξ η ς,  ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει με βάση και παλαιότερο δεδικασμένο.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v