Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Το Bitcoin μεγαλύτερο στοίχημα του αιώνα»

Νέα δεδομένα θα δημιουργηθούν, αν το κρυπτονόμισμα αναγνωριστεί ως παράλληλο νομισματικό σύστημα, εξηγεί ο Σίμος Μαυρουδής, Διευθύνων Σύμβουλος της Fast Finance.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ο Σίμος Μαυρουδής είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Fast Finance χρηματιστηριακής. Ένας από τους πιο έμπειρους διαχειριστές ιδιωτικών και αμοιβαίων κεφαλαίων. Κατέχει τον ανώτερο βαθμό πιστοποίησης από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και έχει εκδώσει τέσσερα βιβλία σχετικά με χρηματοοικονομικά.

Όπως επισημαίνει, το πρώτο που πρέπει να μας ενδιαφέρει στις επενδύσεις είναι να αποφύγουμε τις απώλειες του κεφαλαίου. Η ζημιά απαιτεί διπλάσιο ποσοστό ανόδου, για να βρεθείς ξανά στο αρχικό κεφάλαιο.

Όσον αφορά τις μακροοικονομικές εξελίξεις, διανύουμε μια μεταβατική περίοδο, όσο και κρίσιμη, η οποία αντανακλάται στη νομισματική πολιτική των κεντρικών τραπεζών. Ο έμπειρος διαχειριστής εξηγεί πού οφείλεται το παράδοξο της χαμηλής ανεργίας, ταυτόχρονα με τον υψηλό πληθωρισμό και γιατί οι αγορές αντιδρούν άτσαλα. Για ποιο λόγο οι αυξήσεις των επιτοκίων από την αύξηση του ασφαλίστρου κινδύνου μεταθέτουν το πρόβλημα του χρέους, χωρίς να το λύνουν.

Το Bitcoin, ο Σίμος Μαυρουδής το χαρακτήρισε ως το στοίχημα του αιώνα. Θεωρεί πως υπάρχει τεράστια πιθανότητα τα κρυπτονομίσματα να είναι το μέλλον, αν αναγνωριστεί ως παράλληλο νομισματικό σύστημα.

Το βιογραφικό

O Σίμος Μαυρουδής είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Fast Finance ΑΕΠΕΥ, Διαχειριστής Α/Κ και ιδιωτικών χαρτοφυλακίων. Κατέχει με αριστεία μεταπτυχιακό τίτλο στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική (MSc), μεταπτυχιακό τίτλο στη Νομική (LLM), και προπτυχιακό τίτλο στην Οικονομική (BSc).

Κατέχει όλες τις πιστοποιήσεις της ΕΚ και τις πιστοποιήσεις ειδικού διαπραγματευτή, εκκαθάρισης και διακανονισμού αξιών και παραγώγων. Έχει εκδώσει τέσσερα βιβλία σχετικά με τη χρηματοοικονομική και τις επενδύσεις. Αρθρογραφεί στον οικονομικό Τύπο και μαγνητοσκοπεί τηλεοπτικό-διαδικτυακό υλικό σε καθημερινή βάση.

Στο Institute of Digital Finance θα διδάξει διαχείριση κινδύνου (risk management).

 

* Το άρθρο δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση των αναφερόμενων τίτλων. Παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v