Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποια είναι τα μυστικά του αυτοματοποιημένου trading

Η σωστή διαχείριση ρίσκου ξεχωρίζει τον νικητή από εκείνον που θα πετάξει έξω η αγορά, υποστηρίζει ο μηχανικός κυβερνοασφάλειας Μιχάλης Μίγγος. Το τρένο των ευκαιριών στα κρυπτονομίσματα.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ο Μιχάλης Μίγγος είναι Μηχανικός Κυβερνοασφάλειας. Έχει ιδρύσει επιτυχημένες εταιρείες που σχετίζονται με την κυβερνοασφάλεια, την ανάκτηση δεδομένων και το ηλεκτρονικό έγκλημα. Το αντικείμενο της διδασκαλίας του στην επενδυτική ενότητα του Institute of Digital Finance είναι το αυτοματοποιημένο trading, χωρίς (και εδώ είναι το ωραίο) να απαιτείται να έχει ο ενδιαφερόμενος γνώσεις πληροφορικής.

Στη συζήτηση που είχε με τον Βασίλη Παζόπουλο, εξηγεί μέχρι ποιο σημείο βοηθάει τον trader το αυτοματοποιημένο trading, ποιες είναι οι προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν την κερδοφορία και ποιοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Εξηγεί τους λόγους που το Bitcoin είναι το Internet του χρήματος και γιατί θα πρέπει να κινηθούμε γρήγορα, πριν χαθεί το τρένο των ευκαιριών.

Η σωστή διαχείριση ρίσκου ξεχωρίζει τον νικητή από εκείνον που πετάει έξω η αγορά, ισχυρίζεται ο Μιχάλης Μίγγος. Δεν χρειάζεται καν να έχεις περισσότερα κερδοφόρα από ζημιογόνα trades. Επιτυχημένος είναι όποιος καταφέρνει, όταν οι συνθήκες γίνονται άσχημες, να μη χάνει πολύ. Επίσης, με αφορμή τη νέα νομοθεσία στην ΕΕ, ο επενδυτής απαιτείται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Βιογραφικό

Ο Μιχάλης Μίγγος είναι Μηχανικός Κυβερνοασφάλειας και συνιδρυτής των εταιρειών Tictac Cyber Security, CyberX και Texnikoi.com. Η ενασχόλησή του με τον χώρο της πληροφορικής ξεκίνησε το 1996 ως Web Designer & IT Administrator και έχει εξειδικευτεί στην Ανάκτηση Δεδομένων, τη διερεύνηση ψηφιακών πειστηρίων και Online Fraud, την Κυβερνοασφάλεια και την Εκπαίδευση στη χρήση κρυπτονομισμάτων. Από το 2017 είναι ενεργός επενδυτής και εκπαιδευτής στον χώρο των κρυπτονομισμάτων και της αποκεντρωμένης οικονομίας, ενώ έχει εκπαιδεύσει σε ομαδικά ή ατομικά ιδιωτικά σεμινάρια χιλιάδες μαθητές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

* Το άρθρο δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση των αναφερόμενων τίτλων. Παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v