Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι ευκαιρίες για remote εργασία στον χώρο του blockchain

Τα νέα δεδομένα και τις συνθήκες που ωριμάζουν, εξηγεί η Αννη Παναγιωτοπούλου. Η μετάβαση από τα πιλοτικά προγράμματα στη διαδικασία παραγωγής, το κυνήγι για ταλέντα και οι υψηλές αμοιβές.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το δεύτερο μάθημα του νέου προγράμματος στο Ινστιτούτο Ψηφιακής Οικονομίας (https://indifi.gr/) είναι ανοικτό στο κοινό να το παρακολουθήσει δωρεάν. Αρκεί να συνδεθείτε εδώ το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 18:00. Το παρουσιάζει ο Τζέγκας Γιώργος (CryptoCapitalist) και έχει σαν θέμα «Το σημείο από όπου ξεκίνησαν όλα. Επεξήγηση της Λευκής Βίβλου (White Paper) του Satοshi Nakamoto».

 

 

Για τις εργασιακές σχέσεις και τις μεγάλες ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο που έχουν ανοιχθεί στον χώρο της Web 3.0 οικονομίας, συζήτησε ο Βασίλης Παζόπουλος με την Άννη Παναγιωτοπούλου, εκπαιδεύτρια στο Ινστιτούτο Ψηφιακής Οικονομίας (Indifi.gr).

Οι συνθήκες δείχνουν να ωριμάζουν από πλευράς επιχειρήσεων στην υιοθέτηση του blockchain στη διαδικασία παραγωγής και διακίνησης προϊόντων, εξηγεί η κα Παναγιωτοπούλου, καθώς περάσαμε από τα πιλοτικά προγράμματα σε επενδύσεις στην κύρια διαδικασία.

Το ξεχωριστό σε μια αποκεντρωμένη διαδικασία, όπως του blockchain, είναι πως έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν υπολογιστική ισχύ από όλο τον κόσμο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και ανθρώπινους πόρους. Υπάρχει η δυνατότητα να δουλεύουν οι εργαζόμενοι από μακριά (remote). Από το σημείο που επιθυμούν οι ίδιοι.

Με αμοιβές σαφώς καλύτερες από εκείνες που μπορούν να βρουν στον περιορισμένο φυσικό χώρο που διαμένουν. Οι εταιρείες είναι πρόθυμες να δώσουν υψηλούς μισθούς, προκειμένου να προσλάβουν στελέχη, αρκεί βέβαια να γνωρίζει ο εργαζόμενος το αντικείμενο.

 

Στο Ινστιτούτο Ψηφιακής Οικονομίας, ο απόφοιτος, μαθαίνοντας για το blockchain και την Τεχνητή Νοημοσύνη, έχει τα απαραίτητα εφόδια για μια διεθνή καριέρα, σε ένα χώρο που ο πιο «παλιός» είναι εκείνος που διαθέτει 6 χρόνια προϋπηρεσία. Ακόμα και να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία, αρκεί να έχει εμπνευστεί την κατάλληλη εφαρμογή που εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες.

Βιογραφικό

Η Άννη Παναγιωτοπούλου είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ και MSc. Strategy Management από το Rotterdam School of Management. Τα τελευταία 10 χρόνια έχει δουλέψει σε εταιρείες τεχνολογίας διεθνώς και εξειδικεύεται σε business development και commercial product management για τις τεχνολογίες Blockchain, IoT, Robotics και αυτοματισμοί. Στην Αθήνα δραστηριοποιείται ως εξωτερικός σύμβουλος για εταιρείες που θέλουν να αναπτύξουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο ή τις υπηρεσίες τους. Η κα Παναγιωτοπούλου είναι συνδιοργανώτρια του Bitcoin And Blockchain tech Meetup της Αθήνας και διδάσκει στο Ινστιτούτο Ψηφιακής Οικονομίας (Indifi.gr).

Πώς θα γίνεις ο επόμενος πιστοποιημένος Crypto Specialist

Το Ινστιτούτο Ψηφιακής Οικονομίας σε συνεργασία με το Euro2day.gr, για δεύτερο χρόνο, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο καλύπτει κάθε πτυχή (εκτός από τον προγραμματισμό) του πιο συναρπαστικού οικονομικού και τεχνολογικού τομέα της εποχής μας.

Όσοι το παρακολουθήσουν θα αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο από το κράτος πτυχίο και τον τίτλο του πιστοποιημένου CryptoSpecialist. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρκεί ένα ακαδημαϊκό έτος (18 Οκτωβρίου - 5 Ιουλίου). Τα μαθήματα διεξάγονται από 30 καταξιωμένους εισηγητές και είναι 3ωρα, 2 ή 3 φορές την εβδομάδα, απογευματινές ώρες.

Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει 5 θεματικές ενότητες: Εισαγωγή στο Bitcoin, το blockchain και την Τεχνητή Νοημοσύνη (42 ώρες). Διασφάλιση Ιδιωτικότητας Και Προστασία Ψηφιακών Δεδομένων (46 ώρες). Το ψηφιακό μάρκετινγκ του μέλλοντος, NFTs και Metaverse (38 ώρες). Ξεκλειδώστε τον κόσμο των altcoins! (60 ώρες). Ολοκληρωμένος Επενδυτικός Οδηγός για Κρυπτονομίσματα (60 ώρες).

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Μάθετε από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου της κρυπτοοικονομίας. Επενδύστε στο μέλλον, αξιοποιήστε σε μια ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής. Την εξέλιξη του ίδιου του χρήματος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.indifi.gr.

Βιβλίο για τα κρυπτονομίσματα

Το βιβλίο «Το επενδυτικό εγχειρίδιο του Bitcoin» μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία ή το https://shop.media2day.gr/books/2/prodcategory

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v