Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το παρασκήνιο πίσω από την άνοδο της τιμής του Solana

Το πλήγμα από τις διακοπές στη λειτουργία του blockchain του κρυπτονομίσματος και την κατάρρευση του FTX. Ποια είναι τα ισχυρά ατού, που του επέτρεψαν να ανακάμψει.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Solana πολλοί το θεωρούσαν χαμένη υπόθεση. Από τη μια, είχαμε τις διακοπές στη λειτουργία του blockchain του, από την άλλη, έχασε το οικονομικό του στήριγμα μετά την κατάρρευση της FTX. Ωστόσο αποδείχτηκε πολύ σκληρό για να πεθάνει!

Για τις εξελίξεις και τις προοπτικές του Solana συνομιλεί ο Βασίλης Παζόπουλος με τον Δημήτρη Μιλήση. Ο τελευταίος δουλεύει στο οικοσύστημα του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος και είχε παραβρεθεί στο πρόσφατο συνέδριο του Solana στην Ολλανδία.

Η δύναμη του Solana βρίσκεται στην κοινότητά του, θεωρεί ο Δημήτρης Μιλήσης, καθώς αριθμεί πολυάριθμους πιστούς χρήστες και προγραμματιστές, οι οποίοι δεν απογοητεύτηκαν από τις περιπέτειες, ενθάρρυνε ο ένας τον άλλον και συνέχισαν απτόητοι να δουλεύουν για την ανάπτυξη του οικοσυστήματος.

Η τεχνολογία του Solana είναι επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας επιτυχίας, καθώς έχει επιτύχει τον σπάνιο συνδυασμό της υψηλής ταχύτητας συναλλαγών μέσα στο blockchain και των πολύ χαμηλών τελών συναλλαγής. Ταυτόχρονα έχει κάνει βήματα προς τη σταδιακή αποκέντρωσή του.

Το πιο σημαντικό νέο που βγήκε από το συνέδριο αφορούσε τον Firedancer, έναν καινούργιο client (το λογισμικό που τρέχει το blockchain). Ο Firedancer επιτρέπει αστρονομικές ταχύτητες και ήδη τρέχει δοκιμαστικά στο tesnet του δικτύου.

Ο Δημήτρης Μιλήσης αναφέρθηκε επίσης στις συνεργασίες με τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η Visa και η Google, καθώς και στις αισιόδοξες προοπτικές.

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Μίλησης εργάζεται στο χώρο του Web3 και του crypto τα τελευταία τρία χρόνια. Ανακάλυψε το Bitcoin & τα crypto το 2017 και από τότε δεν σταμάτησε να ασχολείται και να διαβάζει για τον συναρπαστικό αυτό κόσμο. Απο το 2020 εργάζεται για διάφορα στο πρότζεκτ στο οικοσύστημα του Solana. Ξεκινώντας από βασικό μέλος της ομάδας του Grape Protocol, ένα πρότζεκτ που έκανε πάταγο το καλοκαίρι των Solana NFTs.

Κατόπιν μεταπήδησε στην θέση του υπεύθυνου μάρκετινγκ για ένα από τα μεγαλύτερα πορτοφόλια στο Solana (Solflare) με πάνω από 200k μηνιαίους χρήστες. Αυτό το διάστημα είναι βασικό στέλεχος στο Dean’s List DAO, του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος, ένα από τα πιο πετυχημένα, κερδοφόρα και δραστήρια DAOs στο Solana. Ο Δημήτρης Μίλησης διδάσκει στο Ινστιτούτο Ψηφιακής Οικονομίας (Indifi.gr) για το Solana.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v