Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σίμος Μαυρουδής: Τι φέρνει η χρονιά σε χρηματιστήρια και crypto

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fast Finance ΑΕΠΕΥ καταθέτει τις απόψεις του για την πορεία των αγορών. Το πλεονέκτημα που απολαμβάνει το εγχώριο χρηματιστήριο. Γιατί αποτυγχάνουν παραδοσιακά επενδυτικά μοντέλα.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Αισιόδοξος είναι ο Σίμος Μαυρουδής για την πορεία των χρηματιστηρίων, τόσο στις παραδοσιακές αγορές, όσο και στα κρυπτονομίσματα, όπως ανάφερε στην συνομιλία του με τον Βασίλη Παζόπουλο.

Η αισιοδοξία πηγάζει από τις δηλώσεις των υπευθύνων της Fed, οι οποίοι φαίνονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε σταδιακή αποκλιμάκωση των επιτοκίων. Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο Σίμος Μαυρουδής, υπάρχει μια μοναδική ιδιαιτερότητα στην παρούσα οικονομική συγκυρία που θα πρέπει να προσέξουν οι επενδυτές, προκειμένου να μην βρεθούν προ δυσάρεστων απροόπτων.

Το ελληνικό χρηματιστήριο απολαμβάνει ένα πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων ευρωπαϊκών αγορών, θεωρεί ο Σίμος Μαυρουδής. Εξηγεί δε που αποδίδει την εκτίμηση για εισροή κεφαλαίων σε μετοχές και ομόλογα και πως ισχύει κάτι παρόμοιο και για το Bitcoin. Κυρίως, πως μπορεί να εκμεταλλευτεί ο επενδυτής την ευνοϊκή περίοδο.

Παράλληλα καταθέτει τις απόψεις του για το χρυσό και το ασήμι και το γιατί έχουν αποτύχει τα παραδοσιακά επενδυτικά μοντέλα.

Τέλος, αναφέρθηκε η σπουδαιότητα των στρατηγικών διαχείρισης ρίσκου από τους traders, το μάθημα που θα διδάξει στους σπουδαστές του Indifi.gr ο Σίμος Μαυρουδής, ως ο πλέον ειδικός στην Ελλάδα.

Βιογραφικό

O Σίμος Μαυρουδής είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Fast Finance ΑΕΠΕΥ, Διαχειριστής Α/Κ και ιδιωτικών χαρτοφυλακίων.

Κατέχει με αριστεία μεταπτυχιακό τίτλο στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική (MSc), μεταπτυχιακό τίτλο στη Νομική (LLM), και προπτυχιακό τίτλο στην Οικονομική (BSc). Κατέχει όλες τις πιστοποιήσεις της ΕΚ και τις πιστοποιήσεις ειδικού διαπραγματευτή, εκκαθάρισης και διακανονισμού αξιών και παραγώγων.

Έχει εκδώσει 4 βιβλία σχετικά με τη χρηματοοικονομική και τις επενδύσεις. Αρθρογραφεί στον οικονομικό τύπο και μαγνητοσκοπεί τηλεοπτικό-διαδικτυακό υλικό σε καθημερινή βάση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v