Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πόσο αξίζει να αγοράσουμε το νέο κινητό τηλέφωνο Solana

Τα διδάγματα από το πρώτο κινητό και τις ανταμοιβές που εξασφάλισε στους χρήστες καταγράφει ο Δημ. Μίλησης. Ποια είναι τα δεδομένα για τη δεύτερη προσπάθεια. Τι προσφέρει το οικοσύστημα Solana.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Με τον Δημήτρη Μίληση συνομίλησε ο Βασίλης Παζόπουλος, με θέμα το οικοσύστημα του Solana. Αφορμή ήταν το δεύτερο κινητό τηλέφωνο που προτίθεται να βγάλει το Solana.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μίλησης εξήγησε κατά πόσο αξίζει κάποιος να το παραγγείλει, με δεδομένο ότι η πρώτη προσπάθεια, με το όνομα Saga, είχε δύο οφέλη: Το πρώτο ήταν πως μέσα από τα airdrops – ανταμοιβές που το συνόδευαν, οι κάτοχοι του έβγαλαν σχεδόν τα τριπλά χρήματα από όσα ξόδεψαν αγοράζοντας το τηλέφωνο!

Το δεύτερο ήταν γιατί απόκτησαν μια συσκευή η οποία διευκόλυνε την αξιοποίηση αποκεντρωμένων εφαρμογών.

Ήταν ένα φιλόδοξο εγχείρημα, καθώς ήταν το πρώτο κινητό τηλέφωνο για Web 3.0, το οποίο «κόντραρε» μεγαθήρια του χώρου, όπως η Apple και η Samsung. Αυτό το τηλέφωνο λειτουργεί ως hardware wallet, αλλά και διαθέτει και dapp store, όπου μπορείς να κατεβάσεις αποκεντρωμένες εφαρμογές.

Ο Δημήτρης Μίλησης αποκάλυψε αν το έχει παραγγείλει, ποια είναι η πιθανότητα να μην πρόκειται τελικά για κινητό τηλέφωνο, αλλά για κάποια άλλη web 3.0 συσκευή και τις αμοιβές που συνοδεύουν αυτή τη φορά το νέο εγχείρημα.

Αναφέρθηκαν οι ευκαιρίες, αλλά και την αρωγή που προσφέρει το οικοσύστημα του Solana, προκειμένου να αναδειχθούν νέες επιχειρηματικές προσπάθειες. Επίσης, μετέφερε οι πρώτες πληροφορίες για το Island DAO του Solana που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.

Για όποιον θέλει να παραγγείλει το νέο Saga https://two.solanamobile.com/?referral=Milimalism

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Μίλησης εργάζεται στο χώρο του Web3 και του crypto τα τελευταία τρία χρόνια. Ανακάλυψε το Bitcoin & τα crypto το 2017 και από τότε δεν σταμάτησε να ασχολείται και να διαβάζει για τον συναρπαστικό αυτό κόσμο. Απο το 2020 εργάζεται για διάφορα στο πρότζεκτ στο οικοσύστημα του Solana. Ξεκινώντας από βασικό μέλος της ομάδας του Grape Protocol, ένα πρότζεκτ που έκανε πάταγο το καλοκαίρι των Solana NFTs.

Κατόπιν μεταπήδησε στην θέση του υπεύθυνου μάρκετινγκ για ένα από τα μεγαλύτερα πορτοφόλια στο Solana (Solflare) με σχεδόν ένα εκατομμύριο μηνιαίους χρήστες. Αυτό το διάστημα είναι βασικό στέλεχος στο Dean’s List DAO, του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος, ένα από τα πιο πετυχημένα, κερδοφόρα και δραστήρια DAOs στο Solana.

Ο Δημήτρης Μίλησης διδάσκει από φέτος στο Ινστιτούτο Ψηφιακής Οικονομίας για τον τρόπο λειτουργίας, την φιλοσοφία και τις ευκαιρίες που προσφέρει το οικοσύστημα του Solana.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v