Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nέο sell-off στα κρυπτονομίσματα, κάτω από τα $57.000 το Βitcoin

Το Βitcoin βουτάει 4% στις 56.780 δολάρια, περίπου 10.000 δολάρια κάτω από τον κινητό μέσο όρο των τελευταίων 50 ημερών. Απώλειες πάνω από 2% για το ether.

Nέο sell-off στα κρυπτονομίσματα, κάτω από τα $57.000 το Βitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Βαριές απώλειες καταγράφει το bitcoin την Τετάρτη, διευρύνοντας περαιτέρω την πτώση των τελευταίων ημερών που έχουν οδηγήσει το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα να υποχωρήσει κάτω από κρίσιμα τεχνικά επίπεδα. 

Όπως μεταδίδει το Marketwatch, το Βitcoin βουτάει 4% στα 56.780 δολάρια, περίπου 10.000 δολάρια κάτω από τον κινητό μέσο όρο των τελευταίων 50 ημερών.

Το Βitcoin βρίσκεται πλέον αρκετά χαμηλότερα από το επίπεδο ρεκόρ των 74.000 δολαρίων που σημείωσε τον Μάρτιο. 

«Τα νέα κρίσιμα τεχνικά επίπεδα φαίνεται να είναι τα 55.700 δολάρια και τα 51.000 με 52.000 δολάρια» ανέφερε ο Άλεξ Κουπτσίκεβιτς, αναλυτής στην FxPro. 

«Τόσο η απόφαση της Fed αργότερα σήμερα όσο και τα στοιχεία για την αγορά εργασίας την Παρασκευή μπορούν να επιταχύνουν ή να αντιστρέψουν την πτωτική πορεία του bitcoin» σημείωσε. 

Στα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα, το Ether υποχωρεί 2,9% στα 2.880 δολάρια. 

Το Solana καταγράφει απώλειες 5% και το Ripple διολισθαίνει 1%. 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v