Στις 26 Μαΐου διεξάγεται το Cosmos Athens, οι ομιλητές

Πρόκειται για εκδήλωση η οποία αναμένεται να αποτελέσει μια από τις πιο σημαντικές συναντήσεις στον κόσμο της τεχνολογίας blockchain.

Στις 26 Μαΐου διεξάγεται το Cosmos Athens, οι ομιλητές

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η Ελλάδα αρχίζει (επιτέλους) να μπαίνει στον χάρτη του οικοσυστήματος των κρυπτονομισμάτων, μετά το AthensDAOx 2023 τον Δεκέμβριο, το οποίο διοργανώθηκε με επιτυχία από το Solana προσελκύοντας ανθρώπους του χώρου τόσο από τη χώρα μας όσο και από το εξωτερικό/

Ηρθε η ώρα του Cosmos

Πράγματι, στις 26 Μαΐου 2024 έχει ανακοινωθεί η διεξαγωγή του Cosmos Athens, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα. Μια εκδήλωση η οποία αναμένεται να αποτελέσει μια από τις πιο σημαντικές συναντήσεις στον κόσμο της τεχνολογίας blockchain.

Όπως εξηγούν οι διοργανωτές στο Euro2day.gr (το οποίο είναι media sponsors του Cosmos Athens), Νίκος Χριστόπουλος και Λεωνίδας Μπενάκης, το συνέδριο θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή γνώσεων και δικτύωσης στον τομέα, καθώς θα συμμετέχουν κορυφαίες εταιρείες του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στο οικοσύστημα του Cosmos. Θα συζητηθούν οι εξελίξεις διεθνώς και οι σύγχρονες τάσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον της τεχνολογίας blockchain.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, οι παραβρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από εξέχοντες ομιλητές. Επιπλέον, θα διοργανωθούν σχετικά εργαστήρια περιορισμένων θέσεων, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εμβαθύνουν στις τεχνικές πτυχές της τεχνολογίας και να αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες.

Η συμμετοχή στο Cosmos Athens είναι δωρεάν. Ωστόσο επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα πρέπει να κάνετε online εγγραφή στην πλατφόρμα https://lu.ma/cosmosathens

Οι ομιλητές των επιχειρήσεων που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλοι, είναι:

Keynotes:

Ομιλητές Panel

Ένα από τα αξιοσημείωτα δρώμενα του συνεδρίου αποτελεί η ειδική NFT έκθεση, όπου θα παρουσιαστούν τα έργα των διακεκριμένων Ελλήνων NFT Artists, συμπεριλαμβανομένων των:

Τα έργα αυτών των καλλιτεχνών έχουν εκτεθεί σε παγκόσμιες εκθέσεις NFT, όπως το NFT NYC 2024, Vertical x Draup Fashion Design Residency, Scope Art Show (Miami beach) που επιμελήθηκε το A2 Accelerate Art κατά τη διάρκεια της Art Basel Miami 2022,NFT Liverpool, The Contemporary Calgary, Amsterdam, Beijing Museum of Contemporary Art, NFT KOREA , NFTParis, και άλλα.

Μια μοναδική παρουσίαση NFT

Η έκθεση θα περιλαμβάνει μια αποκλειστική συνεργασία NFT μεταξύ του Χάρη Τζωρτζάκη και της Ελένης Τωμαδάκη, προσφέροντας μια μοναδική ματιά στην πολιτιστική ζωντάνια και τη δημιουργικότητα της ελληνικής κοινότητας.

Ζωντανή εμπειρία δημιουργίας NFT

Επιπρόσθετα, στη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστεί μια ζωντανή εμπειρία δημιουργίας NFT με επικεφαλής τον διάσημο καλλιτέχνη Βασίλη Θαλασσινό και την ομάδα του από το 'technon100' (Τεχνών 100). Αυτή η μοναδική συνεργασία θα παρουσιάσει τη δημιουργική διαδικασία σε πραγματικό χρόνο, με αποκορύφωμα τη δημιουργία ενός μοναδικού έργου τέχνης NFT.

Μέσω αυτής της ζωντανής επίδειξης, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τη διαδικασία δημιουργίας NFT, από τη σύλληψη της ιδέας έως το minting. Η αποδεδειγμένη αφοσίωση του Βασίλη στην εκπαίδευση είναι ευρέως γνωστή, καθώς πολλά από τα μέλη της ομάδας του προέρχονται από το 'τεχνών 100’', όπου μεταδίδει τις γνώσεις του και προωθεί την επόμενη γενιά καλλιτεχνών.

Αξίζει τον κόπο να παραβρεθούμε στην εκδήλωση;

Φυσικά, αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε εκπρόσωπους τεχνολογικών ιδρυμάτων, οι οποίοι θα προσφέρουν εκπαιδευτική συνεργασία και ανταλλαγή γνώσεων. Η παρουσία σημαντικών οντοτήτων στον τομέα του blockchain δίνει ευκαιρίες επαγγελματικής επαφής και δικτύωσης στους φοιτητές, προγραμματιστές και επαγγελματίες του κλάδου της τεχνολογίας. Μέσα από την συνάντηση θα δοθεί η δυνατότητα δικτύωσης και εύρεσης λύσεων που δίνει το Blockchain για τις επιχειρήσεις. Επιπλέον, θα δοθεί στο κοινό η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με την δημιουργία NFTs και τους καλλιτέχνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v